Pitanja i odgovori

U životu mi se nije otkinula zadnja spirala ali drugaru na fordu jeste i nakrivila se pa je šiljak u sekundi isekao gumu ko otvarač za konterve. Dobro nije poginuo na mestu :lol: a kada je pozadi tu je blizu i rezervoar sa instalacijom da komadi gume i njega pokidaju pa završiš reš pečen :lol:
A ti si presao 60k km za 15g i po tome meris..🤣

Da nije malo prenaduvana cena?

Prilozi

• IMG_20230203_173230.jpg
    IMG_20230203_173230.jpg
    95,1 KB · Pregleda: 13
Nije rastura se bukvalno SVE napred da bi se zamenile opruge. Trebao si i šolje amortizera i amorte ako su pred smrt.

Čudi me da uz kuglu nisu menjali i neki stabilizator meni je pukao. Proveri i da ti nisu iscepali manžetne toklošari vole da urade pa im dođeš ponovo na proleće. pa opet zamena plus centriranje trapa.

Da malo nesto naucis pre nego postavis sledeći post..z:poz:
AGC Inc. (AGC株式会社, AGC kabushiki gaisha), formerly Asahi Glass Co., Ltd.'(旭硝子株式会社), is a Japanese global glass manufacturing company, headquartered in Tokyo

Nije rastura se bukvalno SVE napred da bi se zamenile opruge. Trebao si i šolje amortizera i amorte ako su pred smrt.

Čudi me da uz kuglu nisu menjali i neki stabilizator meni je pukao. Proveri i da ti nisu iscepali manžetne toklošari vole da urade pa im dođeš ponovo na proleće. pa opet zamena plus centriranje trapa.
Ne znam. Oterao sam ga na pregled i ove tri stavke mi je rekao da moraju da se zamene.

Povremeno gledaj kako ti se troše gume ako se cepkaju po ivicama onda odeš na proveru. Jbg italijani su svilenkasti.

U poslednje vreme sam primetio da majstori hoće da "uštede" mušterijama pa ako nešto ima malo lufta prećute jbg.

Ja daaavno dao za corrada dve nove šolje amortizera, jedna kugla, jedan stabilizator plus centriranje 100 evra sve zajedno.

Dule i ostali preprodavci imaju spec cene jel stalbo remontuju krševe iz uvoza.

Back