Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.090
Ajd sad nam okaci Michelin Cross Climate i tu tigrovu saru da vidimo koliko lice jedna na drugu.Tigrove da se kupe ta sara je bazirana na Michelin CrossClimate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd sad nam okaci Michelin Cross Climate i tu tigrovu saru da vidimo koliko lice jedna na drugu.Tigrove da se kupe ta sara je bazirana na Michelin CrossClimate
Nisam rekao da su potpuno iste, delimicno.Ajd sad nam okaci Michelin Cross Climate i tu tigrovu saru da vidimo koliko lice jedna na drugu.
Mozda akumulator nije napunio dovoljno pa elektronika hoce malo da brljavi, inace nista strasno...desava se to zimi.Hvala na odgovoru pretpostavila sam da je paljenje gasenje gore.
Inace da mi je onaj elektronski brzinomjer na nekih nekoliko minuta prestao sa radom, pokazivao je nula,dok sam se kretala u koloni, cim sam malo ubrzala povratio se.Sad to mi se nije jos desavalo,znaci pokazivao mi je ako sam se kretala u koloni 5 na sat stajalo je 5, sad 0 na nekoliko minuta.
Sta moze biti uzrok? C3 je u pitanju

Mozda mu nije odgovarala guzva tada, brze se akumulator puni kad je voznja intenzivnija nego ono stani kreni voznja.Da mi se to desilo kad sam ujutru krenula pa bih pomislila da nine zbog hladnoce, ali ovo mi se desilo u toku poduze voznje, srecom brzo se vratilo,stvarno je grdan osecaj kad ne vidis vrednosti
A kako mislis nije se napunio akumulator?

A jel mogu po necemu da vidim kad akumulator mora da se menja? Imaju li ti prvi znaci da reagujem? Drugarici je stao u sred grada, istekao rok morao je da se menja, mada ona nije vodila racuna o tome.Pa sto ih ne okaci da vidimo i to "delimicno"?Nisam rekao da su potpuno iste, delimicno.
A jesam ja napisao da su iste?Ajd sad nam okaci Michelin Cross Climate i tu tigrovu saru da vidimo koliko lice jedna na drugu.
Upravo to prvo paljenje izjutra moze da pokaze ili ako zeza tokom dana, obicno se pokaze tokom hladnog vremena.Pali izjutra na prvu i sasvim fino mada nisu ni neke preniske temperature. Kontam da je ta eletronika dosta osjetljiva pa sve na nju utice. Uplasila sam se samo da nije totalno riknulo kad proradiA jel mogu po necemu da vidim kad akumulator mora da se menja? Imaju li ti prvi znaci da reagujem? Drugarici je stao u sred grada, istekao rok morao je da se menja, mada ona nije vodila racuna o tome.

Proveri prvo trapove da li su dobri, poluosovine, letva, silen blokovi itd.Pozdrav svima!
Interesuje me da li je moguće podići auto barem malo, pošto dok vozim maltene svaku neravninu osetim.. U pitanju je Fiat Bravo 2007g, 1.4, 90KS
Klimu koristi slobodno, a recirkulaciju vazduha nemoj cesto jer uvlaci vazduh spolja, to ti je najbolje na otvorenom putu povremeno.Inace, nocu ne ali danju pogotovo ako malo upekne u kabini auta brzo postaje nekako zagusljivo,moram bar malo otvoriti prozore.Proveravala sam da mi nije iskljucena reciklaza vazduha ali sve ok sa te strane..
Ako bih stavio veće gume da li bi to uticalo na upravljivost vozila?Promeniš sve 4 nove opruge i auto se digne 2-3 cm. Staviš veće felne i gume u granicama dozvoljenog tu može da se dobije još oko 2 cm.
To se i meni drugar žalio za stila auto kao da padne. Isto je žuljao ležeće pandure posle odradio trap. Fijat je skup sport.Proveri prvo trapove da li su dobri, poluosovine, letva, silen blokovi itd.
Poluosovina za te fiate bravo, brava, stilo je oko 250 evra nova i to jedna samo...za moj pezo za obe su od 120-150 evra.To se i meni drugar žalio za stila auto kao da padne. Isto je žuljao ležeće pandure posle odradio trap. Fijat je skup sport.
Prenizak je ..Nesto nije u redu ili si polomio federe ili imaš sportske amortizere ili voziš na malim felgama i gumamaPozdrav svima!
Interesuje me da li je moguće podići auto barem malo, pošto dok vozim maltene svaku neravninu osetim.. U pitanju je Fiat Bravo 2007g, 1.4, 90KS
Slabo radiš sa autima kako možeš čuti ...federi pucaju kod svih obično se otkine zadnja spirala a pucaju kad oslabe amortizeri pa feder preuzme sav teret..Polomio federe za to sam čuo jedino kod forda i fijata da je kao dobar dan![]()
a kada je pozadi tu je blizu i rezervoar sa instalacijom da komadi gume i njega pokidaju pa završiš reš pečen