Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ok dobio sam igricu City of heroes, instaliram je i sve je ok tokom instalacije dok kada startujem igru ona trazi da se updatuje ste je veoma dosta vremena. Sigurno nije potrebna da se updatuje, nema crack, nema uputstvo. Pomagajte ne znam shta da radim.
Ok dobio sam igricu City of heroes, instaliram je i sve je ok tokom instalacije dok kada startujem igru ona trazi da se updatuje ste je veoma dosta vremena. Sigurno nije potrebna da se updatuje, nema crack, nema uputstvo. Pomagajte ne znam shta da radim.
brate kao prvo moras da shvatis da je zabranjeno pricati o krekovima i ostalim cudima, pravilnikom foruma.
drugo, ako ti nesto treba tako, pusti nekom PM za koga mislis da ti moze pomoci, al ni to nije pozeljno, kontaktiraj ga mailom
trece, mislim da je to online igra, tako da ces i bez tog update, morati da je povezes sa netom, a ako je to oficijalni sajt provalice da je krekovana i onda ce da bude BURN YOUR SOUL.