batka_mija
Domaćin
- Poruka
- 3.233
citajuci ove teme koje ste postavili i sve vase odgovore, dosao sam do zakljucka da je vecina vas (verovatno usled nedostatka prijatelja, ili dosadnog zivota, ili apatije koja je mozda i normalna pojava posle svih ovih godina loseg zivota...) pocela da zivi ove imaginarne zivote na krstarici.
Cini mi se da su se neki ljudi ovde toliko pogubili da su mozda i poceli da veruju da su stvarno pronikli u srz svega i da mogu da daju savete iz svih oblasti (npr. javljaju se u podforumu posao i novac, problemima savremenog muskarca, u zenskom kutku. poznaju japansku, grcku, kinesku filozofiju..., psihologiju, psihijatriju... sve moguce probleme savremenog sveta... ljudi koji su otisli iz Srbije su najveci poznavaoci zivota u Srbiji...) ma jednom recju, sve znaju!!!!
Moje pitanje glasi:
da li je to samo moje vidjenje stvari, ili je to zaista tako?
Cini mi se da su se neki ljudi ovde toliko pogubili da su mozda i poceli da veruju da su stvarno pronikli u srz svega i da mogu da daju savete iz svih oblasti (npr. javljaju se u podforumu posao i novac, problemima savremenog muskarca, u zenskom kutku. poznaju japansku, grcku, kinesku filozofiju..., psihologiju, psihijatriju... sve moguce probleme savremenog sveta... ljudi koji su otisli iz Srbije su najveci poznavaoci zivota u Srbiji...) ma jednom recju, sve znaju!!!!
Moje pitanje glasi:
da li je to samo moje vidjenje stvari, ili je to zaista tako?