- Poruka
- 111
ko ti kaze da su same?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sko:ko ti kaze da su same?
Odlikasi, sine, odlikasi...Bob75:...Pa se pitam ko bre shilji sve te cice ?...
Hahahahaha...Julian_Duranona:Pre mnogo godina, jedan moj drugar, tada skolarac, sedeo je sa ocem i gledao neki izbor za mis na TV-u... Iz nijihovog razgovora, proistekla je sledeca mudrost:
"Cale, vidi ih! Pa, ko bre ebe ove ribe?!"
A cale spusti noge sa stocica, zapali cigaretu i kaze:
"Pametni ebu, sine! A glupi pitaju..."
Samouvereno... Da li mozes znati sve ...Aleksej_BASO:Popbediti pre bitka ne znaci uletati samouvereno, nego bas naprotiv uleces a znas sve slabe tacke sveoje i neprijateljeve, a ne da se iznenadis.
E da ovo je iz perioda nasih roditelja...gockey:Odlikasi, sine, odlikasi...
Bilo bi smešno, da nije tužno...Blondie_Doll:Hahahahaha...
Sad sam se bas nasmejala
To me podseti na ono :"Ne yebe lep nego uporan!"
Bob75:Vidjam po kaficima lepe, prelepe devojke. Retko su u mesovitom drustvu, uglavnom sede u cisto zenskom drustvu. Pa se pitam ko bre shilji sve te cice ? Nemoguce da su same.
Moguce je,dragi moj...moguce je!Koliko riba znam (koje su stvarno savrsene i fizicki,intulektualno,ali...emotivno neispunjene...prazne...)Kao izgovor ide standardna recenica NEMA NORMALNIH MOMAKA U OVOM GRADUBob75:Vidjam po kaficima lepe, prelepe devojke. Retko su u mesovitom drustvu, uglavnom sede u cisto zenskom drustvu. Pa se pitam ko bre shilji sve te cice ? Nemoguce da su same.
Ja to nisam rekla.Naravno, ZNAM da i muskarci imaju isti problemPetar_Pan:Da a normalnih devojaka na tone jel?
Bob75:Vidjam po kaficima lepe, prelepe devojke. Retko su u mesovitom drustvu, uglavnom sede u cisto zenskom drustvu. Pa se pitam ko bre shilji sve te cice ? Nemoguce da su same.
Vampiricaa:Ja sedim sa svojim drugaricama isto tako.Pojavljuju se slatki deckici koji se smejulje i ocekuju da mi njima pridjemo.Zar ne bi trebalo da se mi smejemo njima i saljemo male siganale?Ili su muskarci jednostavno izgubili dostojanstvo i prepustili nama hrabrost?
gockey:Hehe...pa kada je Natasa Bekvalac (inace uzor hiljada mladih devojaka) izgovorila surovu (mada, naravno sa njene strane, totalno pogresno percepiranu) istinu da je njen (bivsi) yebach Kole najromanticniji covek na svetu iz razloga sto ju je, na prvom sastanku, vodio na voznju avionom kako bi mogla da uziva u panorami Novog Sada...a jednom prilikom ju je, onako iznenada, nenajavljeno, odveo charter letom do Rima i tamo je u njihovoj sobi krevet bio posut laticama ruza i bla bla bla... i to je ROMANTIKA
Ma daj, bre o cemu mi pricamo... pa koliko bi normalnih (citaj finansijski ogranicenih) muskaraca ovu "romantiku" moglo da priusti svojim devojkama...
I ne lazimo se drage moje dame, svaka od vas potajno prizeljkuje princa na belom konju (citaj sa dubokim dzepom), pa ove ostale cim sagleda sa te "romanticne" strane ishutira da se ovaj sve okrece...micim....
...devojke vise (ili bar velika vecina njih, zbog chega znam da cu biti ispljuvan, ali...uuuu I`m sorry) ne biraju osobu sa kojom ce da provedu odredjeno vreme ili ceo zivot, vec biraju NACIN ZIVOTA koji ce da zive pored te osobe...
@Petar_Pan...mis`im....s`a da ti pricam...
jinxy:a sto im ne saljete signale!? niste same, u redu, ali ako jeste, sto ne? a, da, da, ne spadaju u grupu "normalnih muskaraca". to se na prvi pogled vidi? I HOCE LI NEKO DA MI POJASNI STA JE NORMALAN MUSKARAC!!!!!!!!!!!!! kako ga odredjujete, koji su to kvaliteti, STA?