pitam se ..

Julian_Duranona:
Pre mnogo godina, jedan moj drugar, tada skolarac, sedeo je sa ocem i gledao neki izbor za mis na TV-u... Iz nijihovog razgovora, proistekla je sledeca mudrost:
"Cale, vidi ih! Pa, ko bre ebe ove ribe?!"
A cale spusti noge sa stocica, zapali cigaretu i kaze:
"Pametni ebu, sine! A glupi pitaju..."
Hahahahaha...
Sad sam se bas nasmejala :)
To me podseti na ono :"Ne yebe lep nego uporan!" :)

Bob75:
Vidjam po kaficima lepe, prelepe devojke. Retko su u mesovitom drustvu, uglavnom sede u cisto zenskom drustvu. Pa se pitam ko bre shilji sve te cice ? Nemoguce da su same.

EVO STA NA TO KAZE GOCA TRZAN..........

Pitanje novinara: Sve su češće te priče u Beogradu, da dve devojke poklanjaju pažnju jedna drugoj?

Goca Tržan: Za to su krivi muškarci, jer su vezani kao drvene Marije. Kao da su tegovima vezani za zemlju i ne mrdaju. Niti prilaze devojkama, niti su trude, strašno! Krive su i žene što su posegnule za nekom lažnom emancipacijom. Ja volim muškarce i u mom slučaju će to tako i da ostane.

Bob75:
Vidjam po kaficima lepe, prelepe devojke. Retko su u mesovitom drustvu, uglavnom sede u cisto zenskom drustvu. Pa se pitam ko bre shilji sve te cice ? Nemoguce da su same.
Moguce je,dragi moj...moguce je!Koliko riba znam (koje su stvarno savrsene i fizicki,intulektualno,ali...emotivno neispunjene...prazne...)Kao izgovor ide standardna recenica NEMA NORMALNIH MOMAKA U OVOM GRADU

Hehe...pa kada je Natasa Bekvalac (inace uzor hiljada mladih devojaka) izgovorila surovu (mada, naravno sa njene strane, totalno pogresno percepiranu) istinu da je njen (bivsi) yebach Kole najromanticniji covek na svetu iz razloga sto ju je, na prvom sastanku, vodio na voznju avionom kako bi mogla da uziva u panorami Novog Sada...a jednom prilikom ju je, onako iznenada, nenajavljeno, odveo charter letom do Rima i tamo je u njihovoj sobi krevet bio posut laticama ruza i bla bla bla... i to je ROMANTIKA :!: :?: :!: :?:
Ma daj, bre o cemu mi pricamo... pa koliko bi normalnih (citaj finansijski ogranicenih) muskaraca ovu "romantiku" moglo da priusti svojim devojkama...
I ne lazimo se drage moje dame, svaka od vas potajno prizeljkuje princa na belom konju (citaj sa dubokim dzepom), pa ove ostale cim sagleda sa te "romanticne" strane ishutira da se ovaj sve okrece...micim....
...devojke vise (ili bar velika vecina njih, zbog chega znam da cu biti ispljuvan, ali...uuuu I`m sorry) ne biraju osobu sa kojom ce da provedu odredjeno vreme ili ceo zivot, vec biraju NACIN ZIVOTA koji ce da zive pored te osobe...
@Petar_Pan...mis`im....s`a da ti pricam...

Ja sedim sa svojim drugaricama isto tako.Pojavljuju se slatki deckici koji se smejulje i ocekuju da mi njima pridjemo.Zar ne bi trebalo da se mi smejemo njima i saljemo male siganale?Ili su muskarci jednostavno izgubili dostojanstvo i prepustili nama hrabrost?

Bob75:

Pa ako te wec toliko zanima odi do neke kad je widis pa je pitaj......mozda se i tebi posreci

Vampiricaa:
Ja sedim sa svojim drugaricama isto tako.Pojavljuju se slatki deckici koji se smejulje i ocekuju da mi njima pridjemo.Zar ne bi trebalo da se mi smejemo njima i saljemo male siganale?Ili su muskarci jednostavno izgubili dostojanstvo i prepustili nama hrabrost?

A zasto vam se smeskaju ?

gockey:
Hehe...pa kada je Natasa Bekvalac (inace uzor hiljada mladih devojaka) izgovorila surovu (mada, naravno sa njene strane, totalno pogresno percepiranu) istinu da je njen (bivsi) yebach Kole najromanticniji covek na svetu iz razloga sto ju je, na prvom sastanku, vodio na voznju avionom kako bi mogla da uziva u panorami Novog Sada...a jednom prilikom ju je, onako iznenada, nenajavljeno, odveo charter letom do Rima i tamo je u njihovoj sobi krevet bio posut laticama ruza i bla bla bla... i to je ROMANTIKA :!: :?: :!: :?:
Ma daj, bre o cemu mi pricamo... pa koliko bi normalnih (citaj finansijski ogranicenih) muskaraca ovu "romantiku" moglo da priusti svojim devojkama...
I ne lazimo se drage moje dame, svaka od vas potajno prizeljkuje princa na belom konju (citaj sa dubokim dzepom), pa ove ostale cim sagleda sa te "romanticne" strane ishutira da se ovaj sve okrece...micim....
...devojke vise (ili bar velika vecina njih, zbog chega znam da cu biti ispljuvan, ali...uuuu I`m sorry) ne biraju osobu sa kojom ce da provedu odredjeno vreme ili ceo zivot, vec biraju NACIN ZIVOTA koji ce da zive pored te osobe...
@Petar_Pan...mis`im....s`a da ti pricam...

Ja ne zelim tipa sa dubokim dzepom,puno je romanticnije kad imate dowoljno nowaca da si priustite sitnice koje was wesele....isto tako je lijepo kad si zelite nesto priustiti a nemate dowoljno nowaca pa onda zajedno kombinirate........meni osobno je tada bliskost dwoje ljudi puno weca...... :p :p :p :p

a sto im ne saljete signale!? niste same, u redu, ali ako jeste, sto ne? a, da, da, ne spadaju u grupu "normalnih muskaraca". to se na prvi pogled vidi? I HOCE LI NEKO DA MI POJASNI STA JE NORMALAN MUSKARAC!!!!!!!!!!!!! kako ga odredjujete, koji su to kvaliteti, STA?

jinxy:
a sto im ne saljete signale!? niste same, u redu, ali ako jeste, sto ne? a, da, da, ne spadaju u grupu "normalnih muskaraca". to se na prvi pogled vidi? I HOCE LI NEKO DA MI POJASNI STA JE NORMALAN MUSKARAC!!!!!!!!!!!!! kako ga odredjujete, koji su to kvaliteti, STA?

Pa po mojoj definiciji taj muskarac nije grubijan,snob,isfeminiziran,asocijalan,mrzitelj drugih naroda i wjera......ne mora biti lice s naslownice ali da je zabawan,ucen(da imas o cemu s njim pricati)i da ti je s njim ugodno.Cak je pozeljno da imate neke razlicite stawowe da imate o cemu rasprawljati a da nije swe idilicno.........
Waljda i nisam toliko zahtjewna........
Ali to opet owisi od persone do persone.............. :p

Devojke su se smontirale i izasle u grad i verovatno se nadaju da ce im neko prici, al to se ne desava bas toliko cesto koliko vidim. Zato mislim da ljudi tesko mogu da se upoznaju u gradu, svi stoje, "poziraju", nose neke svoje maske... Jednostavno tako je... Devojke izgledaju uobrazeno i nadmeno da bi prikrile svoju nesigurnost, nezadovoljstvo, a momci im ne prilaze jer se plase da ih ne ispale i jer su i oni nesigurni i tako ....
devojke da budu otvorenije, a momcici hrabriji i finiji u nastupu

Neko je pitao da li sam mislio na "silikonsku dolinu" ? Nisam, mislio sam na kafice svuda po gradu.
Nego, davne ' 97 odlucim se aktivirati, naci devojku po svaku cenu. Kritikovali me moji da sam pasivan, bla truc, a i videh da moram da promenim pristup jer nije bilo efekta. Eh, bilo je to vreme protesta 96/97. Startovao sam na ulici, prodavnici, a najkomotnije je bilo u gradskom prevozu ! I naravno, bilo je najrazlicitijih reakcija devojaka. Od onih koje bi uz vrisku pobegle na moje "dobro vece, dozvoli da se predstavim ..." :) do onih koje bi se opusteno upustale u razgovor.
Nazalost, nisam stupio u vezu sto zahvaljujuci svom neiskustvu, sto cinjenici da je mobilni tad bio raritet, a nijedna devojka nije imala hrabrosti da mi ostavi br telefona posle 5-15 min razgovora ma koliko se trudio da pokazem da sam normalan. Isto tako, nijedna kojoj sam ostavio svoj broj nije imala hrabrosti da me pozove. Jesu zvale, ali su spustale slusku ne rekavsi nista ...
U pocetku sam se nervirao, ali vremenom je postalo izuzetno zabavno! Mislim da se nikad nisam tako dobro zabavljao kao tad ... Bio sam reziser, scenarista i glavni glumac.. :) Iako nisam postigao krajnji cilj, uspevao sam da kod njih izazovem zeljene reakcije sto me je hranilo samopouzdanjem i motivisalo da se "igram" i dalje. A na facama se sve lepo vidi ... :)
Ko zna kako bi se se igra zavrsila, tj. da li bih "ulovio nesto" da me nije, onako zagorelog, smotala koleginica sa faksa ... :)
I sto bi rekla jedna moja rodjaka na opasku moje tetke da sam ja lovac
"Nije on lovac, on je lovina ! " :)

Bob75:

e bar kontam da verujes u musko-zensko prijateljstvo, ni ja bas neshvtam ta iskljucivo muska ili zenska druatva,bolje je kad je mesano. ne znam dali sam bas dobro razumela temu,ali imas i onih na primer kao moja sestra petak joj je rezevisan da izadj samo s deckom,a subota sa drugaricom.

Bob75:

pa nisu same - u drustvu su !:lol:

Nikad ne napadaj ribe u drustvu , osim ako nemas proporcionalno jednak broj drugara sa kojima si dosao ! ( zvuci matematicki ? )
Jer , napadnes li jednu , drugima ce biti krivo i gledace da ugrobare tu svoju drugaricu tako sto ce reci .....IDEMO ovde je bezveze !!:lol: i tako i tebi ostane bezveze !:|

Back