- Poruka
- 134.802
Neko nam je prso malo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko nam je prso malo![]()
Dobro ti je poznata fizionomija...ženska...koliko mi je poznata zenska fizionomija ti ne mozes da upadnes ali u tebe mogu da upadnu![]()

Da li su forumske i ne samo forumske, sve internet rasprave promenile vaš seksualni život i uopšte pogled na ljubavne odnose?
Da li kad upoznate nekog novog pomislite -ko zna šta ovaj misli o ženama, možda je u suštini ženomrzac, možda ima kojekakve bolesne fantazije, fetiše ili kad upoznate neku novu devojku da li pomišljate - da li se ova nameračila na moj novčanik ili joj se stvarno svidjam?
Da li vas muče takve misli?

NeDa li su forumske i ne samo forumske, sve internet rasprave promenile vaš seksualni život i uopšte pogled na ljubavne odnose?
Da li kad upoznate nekog novog pomislite -ko zna šta ovaj misli o ženama, možda je u suštini ženomrzac, možda ima kojekakve bolesne fantazije, fetiše ili kad upoznate neku novu devojku da li pomišljate - da li se ova nameračila na moj novčanik ili joj se stvarno svidjam?
NeDa li su forumske i ne samo forumske, sve internet rasprave promenile vaš seksualni život i uopšte pogled na ljubavne odnose?
U udrugeu sebe ili udruge.
zadruga po novosaCki xDU udruge
Hvala, garizadruga po novosaCki xD
Nema na cemu garice xDHvala, gari![]()
Jesi li čuo za poređenje "10 u glavu"Nema na cemu garice xD
haha nisam, prvi put cujem.Jesi li čuo za poređenje "10 u glavu"
Da li su forumske i ne samo forumske, sve internet rasprave promenile vaš seksualni život i uopšte pogled na ljubavne odnose?
šta je bolesno pa da znamo da odgoorimo?
Bravo, poznaješ zapremine valjka !
Konkretno sam bila ubacila prečnik 3 cm i dužinu valjka 12 cm, onako odokativno
.gif)