Pitam se

Bukvalno si u istoj recenici sabila Epstina i saglasno nanosenje bola.NE.
Razlicite stvari.

Odakle tebi da sam ja za ravnopravnost? :manikir:
Pa ok, mozemo mi sad do sutra da se objasnjavamo ko je sta i gde nabio ali ja sam izvukla
iz ove teme ono sto me zanimalo...i drago mi je sto na nikog od vas ne utice nista od onog sto
procitate na netu i da na seks i ljubav bez obzira na sve i dalje gledate istim ocima...ja sam od
onih sto i izvuku poneku posledicu iz svega sto procitaju i ne treba da se unosim u reci i recenice...:lol:

Pa ok, mozemo mi sad do sutra da se objasnjavamo ko je sta i gde nabio ali ja sam izvukla
iz ove teme ono sto me zanimalo...i drago mi je sto na nikog od vas ne utice nista od onog sto
procitate na netu i da na seks i ljubav bez obzira na sve i dalje gledate istim ocima...ja sam od
onih sto i izvuku poneku posledicu iz svega sto procitaju i ne treba da se unosim u reci i recenice...:lol:
Umem da kazem NE, vrlo jasno i glasno.A umem i da se bijem.
Cega treba da se plasim?

Da li su forumske i ne samo forumske, sve internet rasprave promenile vaš seksualni život i uopšte pogled na ljubavne odnose?

Da li kad upoznate nekog novog pomislite -ko zna šta ovaj misli o ženama, možda je u suštini ženomrzac, možda ima kojekakve bolesne fantazije, fetiše ili kad upoznate neku novu devojku da li pomišljate - da li se ova nameračila na moj novčanik ili joj se stvarno svidjam?

Da li vas muče takve misli?
Da, zaista nekad pomislim šta stvarno misle s obzirom da ovoliku količinu mizoginije, foliranja, agresije, sebičnosti, egocentrizma, "samopouzdanja", bezobrazluka, nevaspitanja nisam sretala u životu, pa kapiram da se uživo mnogi suzdržavaju.

Ali bez obzira, nisam se zaplašila zato što imam dobru intuiciju i lako registrujem red flegove, samo ih brže definišem

Niti mogu kojekakvi wanna be na mrežama da utiču da promenim pogled na ljubav, seks, vezu...bilo šta.

Da li su forumske i ne samo forumske, sve internet rasprave promenile vaš seksualni život i uopšte pogled na ljubavne odnose?

Da li kad upoznate nekog novog pomislite -ko zna šta ovaj misli o ženama, možda je u suštini ženomrzac, možda ima kojekakve bolesne fantazije, fetiše ili kad upoznate neku novu devojku da li pomišljate - da li se ova nameračila na moj novčanik ili joj se stvarno svidjam?

Da li vas muče takve misli?

Barbara je ozbiljna i opasna žena...:zper:
Scream GIF

Back