Pitam se jesu li onu uopšte normalni?

smeđooka vodolija

Buduća legenda
Poruka
27.789
Dugo sam razmišljala gdje ovo da stavim. Da stavim na ljis upropastili bi mi temu, mada više pripada tamo nego ovde. Ovako, znam jedan par koji je u tajnoj vezi ( ona mi je nekad bila radna koleginica). I priča ona meni kako su jedno veče uhvatili priliku da se nađu. Obično se sastaju kod njega, ali došlo im je da odu malo u prirodu. Odu na jedno mjesto, samo počeli da se maze kad čuju se neka djeca, oni promjene mjesto, opet djeca, odu na treće mjesto, a ono previše osvijetljeno, i na kraju odu pravo ispred njegove zgrade, sakriju se iza nekog grma pored rijeke i tu obave "posao". Ispred zgrade svijetli ko u sred dana, oni jedno pored drugog koračaju, na balkonima sjede ljudi, a svi ga poznaju. Nije mi jasno kako se čovjek usudio da je dovede baš tu, nju sam malo izgrdila. Pitam se jesu li onu uopšte normalni? :roll:

Tajna veza? Vidi ti to....:) Sve više nekih veza, koje funkcionišu baš u toj, jel te tajnosti...:) Elem, šta reći...Ispred zgrade? Što bi moja baka rekla, onda za bolje i nisi. Mislim, ta žena, ne ti, kao ti. Zna se, gde se dešava intima i za čije je oči. Šta kako se on usudio, što je ona pristala? Znači, uvek nešto neko može, ali može znaš šta i koliko, ako ti nećeš? Znači, kao žena, jel ta drži do sebe? Obraza? Ponašanja? Siže: ne, nisu normalni. Čisto zadovoljavanje nagona, gde nije važno kako šta, gde i kuda. Samo daaaaaaaaaaj. Meni iksreno, fuj i bljak, ali svako zan svoje. Žena koja drži do sebe ne bi to sebi dopustila . Čovek koji te voli, ne bi ti to ni predložio. Toliko. ♥

Zasto se nisu popeli kod njega ako se obicno kod njega nalaze? Pretpostavljam da je ona zauzeta a ne on cim je dovodi u kucu.

Sex na ulici je prekrsaj protiv javnog reda i kosta 30 000dinara:lol:...ali privlacnost moze da bude veca od bruke...mozda je jos zanimljivije sto nisu sami, neizvesnost, opasnost, eksplozija emocija...sta znam, nisu nenormalni, mozda malko nemoralni...:)

Zasto se nisu popeli kod njega ako se obicno kod njega nalaze? Pretpostavljam da je ona zauzeta a ne on cim je dovodi u kucu.

Sex na ulici je prekrsaj protiv javnog reda i kosta 30 000dinara:lol:...ali privlacnost moze da bude veca od bruke...mozda je jos zanimljivije sto nisu sami, neizvesnost, opasnost, eksplozija emocija...sta znam, nisu nenormalni, mozda malko nemoralni...:)

Ma zauzeti su oboje. I ja sam pitala što se nisu popeli kod njega kad su već tu. Kao da žele biti viđeni...ne znam šta im je udarilo u glavu.

Ma zauzeti su oboje. I ja sam pitala što se nisu popeli kod njega kad su već tu. Kao da žele biti viđeni...ne znam šta im je udarilo u glavu.

Hehe...veselo...u tom slucaju bolje negde u sumarku nego u krevetu druge zene...sumarak, grm, haustor mi zvuce onako ljubavnicki, filmski, neizdrzivo, seksipilno i transparentno u stilu 9 i po nedelja i Divlje orhideje dok mi posteljina druge zene jezi kozu od grozote:(

Back