Zdrav razum
Buduća legenda
- Poruka
- 31.428
Lubav prema Rusiji je jedno a pare su drugo
pljujem po srbiji što baćuške mnogo i ne zanimaju srbi?Pogrešno si mislio.
Jel se moderatori biraju po tom kriterijumu?
Msm, nemaš pojma ni o čemu, ali znaš da se podsmevaš Rusiji i pljuješ po Srbiji i zreo si za moderatora?
A zašto bi ih Srbi posebno zanimali u ovom momentu?pljujem po srbiji što baćuške mnogo i ne zanimaju srbi?
Opet mašiš.zvaničnu moskvu zanima samo koliko da opravdaju ovaj rat zbog KiM da začepljuju usta zapadu.
ni u kom momentu im nismo interesantni, sem ako nemaju vajde od nas kao i bilo koji narodzašto bi ih Srbi posebno zanimali u ovom momentu?
baš o tome i pišem. da tog našeg problema nema, ni u dalekokrugu im ne bi smo bili.Rusima je KiM izvanredan primer licemerstva Zapada
Jbt, LADI krilo skroz izgrebano, a vidi mečku - nije joj ništa...
Ali zašto ste toliko needy? Stalno patite od toga da vas netko voli. To je odbijajuće, jer ostavljate dojam očajnika ili jadnika. Budite svoji, a manje marite za to tko vas voli i ne voli!Mi smo takav narod da prosto moras da nas volis
А којим би критеријумима ти мерила љубав Срба и Руса?Ljubav je lepa samo dok se čeka...😉
Ne prosipaj gluposti i jednostrane zaključke na osnovu neke, tamo tabele.🤗....Z 😉
Ja se uvek vodim osećajem..Osećaj ne vara...Varamo mi...😉А којим би критеријумима ти мерила љубав Срба и Руса?
Ja se uvek vodim osećajem..Osećaj ne vara...Varamo mi...😉
A šta kaže Informer? Čisto da čujemo još jedno mišljenje…
Da, da, a onakve karte ne postavljaji zemlje u kojima se govori isti jezik iznad svih ostalih na rang listi, bez obzira na sve - za njih ruski, a za nas SH, samo ne bih rekao da nam je bilo ko oz exYU i približno tako naklonjen kao oni - jasno je da su nam u većini u exYU ozbiljno neskloni, da ne kažem nešto drugo.Lubav prema Rusiji je jedno a pare su drugo
PITALI SU RUSE KOJE ZEMLJE VOLE: Kada vidite gde je Srbija na listi, PLAKAĆETE
"Braća Rusi" nas ne drže baš previsoko u svom srcu, ili bar ne toliko koliko bi dobar deo srpske javnosti želeo, pokazuje anketa sprovedena od 20. do 23. maja među 2.400 ljudi širom Rusije. A šta vi mislite, koje su zemlje prijatelji Srbije? Odgovore ostavite u komentarima.
Najveći neprijatelji Rusije, smatraju obični Rusi, su SAD, Ukrajina i Turska, dok prijateljskim zemljama smatraju Belorusiju, Kazahstan i Kinu. Međutim, Srbi se ne kotiraju kako bi želeli - njih na listi uopšte nema.
"Braća Rusi" nas ne drže baš previsoko u svom srcu, ili bar ne toliko koliko bi dobar deo srpske javnosti želeo, pokazuje anketa sprovedena od 20. do 23. maja među 2.400 ljudi širom Rusije.
Belorusija, Kazahstan i Kina su tri zemlje koje Rusi smatraju najprijateljskijim. Zatim slede Indija, Jermenija i Kuba, a Sirija je na sedmom mestu.
U analizi Centra za istraživanje javnog mnjenja Levada, stoji da se Srbi i Srbija na prijateljskom delu liste kotiraju negde kao i Venecuelci - oko, što bi rekli za uspehe nekin naših sportskih ekipa na međunarodnim takmičenjima, "vrlo dobrog" dvanaestog mesta.
https://www.telegraf.rs/vesti/21841...e-kad-vidite-gde-je-srbija-na-listi-plakacete
Evo rusomani da vidite koliko nas Rusi vole i koliko smo mi njima braća.
Voliš rusiju mrziš sebeEvo video sam. Ne placem. Zivela Rusija.
Voliš rusiju mrziš sebe
Novi slogan
Odluči seZivela Rusija smrt fasisitima
A u Srbiji se ne zna mnogo više o Hrvayskoj nego o bilo kom drugom - isti jezik, i mnogo nam pomaže…Evo video sam. Ne placem. Zivela Rusija.