Pitali smo astrologa i analitičara kakva budućnost čeka Srbiju u 2019.

gost 401905

Elita
Poruka
19.065
https://www.vice.com/rs/article/nep...naliticara-kakva-buducnost-ceka-srbiju-u-2019

ODNOSI

Sa kim ćemo se najbolje slagati sledeće godine, a sa kim najgore? Šta će biti sa Kosovom? Kakvi odnosi su preporučljivi?

Boban: Hm, u međunarodnim odnosima nema slaganja, samo odnosa interesa i moći, tako da ćemo se “slagati” sa onima sa kojima imamo iste interese u određenim oblastima. Deluje da se nešto mora desiti sa Kosovom i vidimo i sada najavu zaoštravanja situacije. Ipak, mislim da će se pregovarači vratiti za sto, a ostaje da se vidi da li ćemo potpisati “Sporazum o normalizaciji odnosa” koji se očekuje od nas.

Jovana astrolog: Uticaj drugih država na našu može biti veliki, ali to ne znači da su predlozi za bilo kakvu promenu za nas dobri. Ako mora da se desi neka promena, bolje bi bilo da se desi od decembra sledeće godine, a ne pre, da bismo bar imali malo više sreće. Ovako izgleda kao da stojimo u mestu i ne vidimo svetlo.

Odnosi sa Rusijom se mogu poboljšati ili ostati isti, sa Amerikom se mogu zategnuti jer imamo suprotne stavove i gledišta na sve, a što se Kosova tiče svako odlaganje "rešenja" je bolje za nas. Bez pomoći drugih ne možemo imati veću dobrobit i to je sigurno.

Nadajmo se da neće biti nikakvih potpisivanja dogovora tokom marta, jula i novembra, jer to neće biti baš idealno za bilo koga.

-------------
ZVEZDA VODILJA

Da li misliš da će biti vanrednih izbora u Srbiji u 2019? Da li će se pojaviti neki novi lider?
Hoće li Toma Nikolić da napravi svoju stranku?

Boban: Deluje da će biti izbora i od toga će zavisiti dosta toga. Odnosno, najavljeni bojkot izbora će sigurno uticati na dešavanja u 2019. godini. Nisam siguran da protesti ili politička situacija u 2019. mogu da iznedre novog političkog lidera, ali mogu da povrate neke stare. Odnosno, da ljude koje već poznajemo pretvori u lidere političkih promena.

Jovana astrolog: Što se tiče izbora, ne verujem da postoji ikakva mogućnost za to, ipak, znaćemo do kraja marta da li će se to desiti. Ne mora biti novi lider, ali može biti neko koga već znamo, samo će to biti nova stranka ili koalicija.

Za Tomislava Nikolića je najbolje da bude u nekoj koaliciji, uniji, nego sam, jer je tu slabija njegova snaga. Ipak, on se uvek treba posavetovati sa drugima pre nego što bilo šta uradi. Tek za 2 godine ćemo videti neke promene koje se tiču njegovog političkog angažovanja. Ove godine će teško biti ostvariva neka veća promena što se njega tiče.

Mozda bude sporazuma, protesta i izbora, a mozda i ne bude.

Mozda se Toma vrati, a mozda se i ne vrati.
Mozda bude promena, a mozda i ne bude. z:mrgreen:

Sta nas ceka u narednoj godini?

Da li ce Balkanski Tigar nastaviti da dominira ili ce poceti da se linja? :think:

Salis se, zar ne? Hajde, reci nam, Egonja, zezas se... I to po vise osnova! :lol:

_nobody_

Видимо се _нобади_ на овом истом мјесту, у ово исто вријеме за двије године од данашењега дана.

Кад земља два пута обиђе око сунца, свињске хунте више бити неће.

Видимо се _нобади_ на овом истом мјесту, у ово исто вријеме за двије године од данашењега дана.

Hajde to da zapamtim, sta si rekao (do Nove 2021.). Drzim te za rec. Ali to je (mnogo) laksi deo te jednacine koju si postavio... Ima jos onaj, mnogo tezi deo! :zblesav:

_nobody_

Što mi poznato ovo "za dve godine" :D

Samo nam on moze pomoci....

srecan-bozic.jpg

Шта је бре ово? Јел се овај чминка? Ни војску није служио...

- - - - - - - - - -

Samo u Srbiji po televizijama se svaki sat vrte reklame o preparatima za pritisak, tezinu, krive kicme, stopala, potenciju, nekakve kreme za zglobove itd.

BOLEST

Господине, ово није доба УДРУЖЕНОГ РАДА чије резлтате сви знамо,
данас је време УБРЗАНОГ РАДА И ТО СА РЕКЛАМА ЈЕ У ПАКЕТУ!

- - - - - - - - - -

Убрзани рад није пријатан, страдају зглобови, колена, кичма, због прековременог и стреса нема после сеса
Али једино здрави могу да напуне џепове Газди а он ће такав да ојача Србију.

- - - - - - - - - -

Ја не знам где ви живите, јел сте били можда у Америци или Њемачкој?
Нисте? Е па нисам ни ја ал знам да се тамо ради док не цркнеш!

Ni on Srbiji vise pomoci ne moze. Nazalost! :zblesav:
_______

Rasejani Prorok:
Ја не знам где ви живите, јел сте били можда у Америци или Њемачкој?
Нисте? Е па нисам ни ја ал знам да се тамо ради док не цркнеш!

Procko, ko te ne zna, kupio bi ti avion! :zelenko2:

_nobody_

Ја мислим да је 2020. година - година преокрета у којој ће свињска хунта пасти а пристојни и паметни људи ће доћи на власт.

Треба још мало да сачекамо.

To će se dogoditi kada AI preuzme izvršnu kontrolu od ljudi.

Čovek je, uglavnom, sebični grešnik.

Ako boljeg nemate od Tome, onda ostavite bolje ovog...

Ali kazem vam da ce te ovog traziti svecom...

Ne sto je nezamenjiv, vec sto necete naci boljeg, vec samo goreg...

Sta moze taj novi da ucini?

Da vrati kosovo? ne.
Da da vise para i posla? Ne, odakle.

Sta onda vise?

Trazite takvog koji ce vam otvoriti vrata na zapad, nijedan vam nece doneti boljitak u zemlji.
Ili cekajte da ovaj to ucini.
Nema odakle da vam neko donese boljitak u zemlji, a katolici boljitak u zemlji nece dati jer hoce da nas osiromasvanjem podcine.
Jedinos to ce nas primiti na zapad da radimo, da im sluzimo.
To je jedini izlaz, nema drugoga.

Zenite se za one koje su na zapad da odete tamo, ili kao siptari, oni svi odose na zapad.
Uzimaju Slovnekso, Hrvatsko, Italijansko drzavljanstvo i neprekidno idu na zapad.

Siptari odu par godina u Sloveniju, ili Hrvatsku ili Italiju, rade par godina tamo, budu dobri, i dobiju drzavljanstvo.
Istog trenutka evo ih nemacku, svajcarsku.

To je njihova taktika, strpljivi su.

Poslednja izmena:
Vidite kako je u Bugarskoj, Rumuniji, Grckoj, Madjraskoj, ako mogu da se dobiju za par godina drzavljanstva, pa bezite tamo, strpite se par godina, radite da prezivite a onda kada dobijete drzavljanstvo, evropa vam je otvorena i ne traba nam drazava u Eu.
Siptari ne cekaju da odu u EU.
Oni svi odose.

- - - - - - - - - -

Samo Strpljenje Srbina Spasava

A on ga slabo ima...

Siptari su strpljivi, primire se u nekim od ovih zemalja i samo posle odma sibaju za EU i Svjacarsku kada dobiju drzavljanstvo, gledam non stop sa tim drzavljanstvima dolaze.
Ne bi me ni cudilo i da se tamo ulogore pa i potplate da dobiju brze drzavljanstvo.
Ne cekaju oni kao srbi, da udju prvo u EU.
Odose oni u EU, njima EU ne treba na Kosovo, niti im je to glavni cilj.

Uvek se oni nesto sete kako i sta, i onda rade na tome, samo Srbin kuka i ne zna kako...

Trazi da mu neko pomogne.
Nema dok ne pomognes sam sebi a evo vam kako.
Niko vam nece doneti veci boljitak od Vucica a vreme prolazi.
Ne daju zapadne sile, a zemlja nema odakle...

Junake na vlasti necete vise dobiti, njih ste poslali u hag.

Poslednja izmena:
Samo Strpljenje Srbina Spasava

A on ga slabo ima...

U Srbiji vazi da je odlicna lova samo brza lova. Brza lova, nema veze na koji nacin je stecena. A ti koji jure za brzom lovom imaju i slabo razvijene radne navike. Govorim o ljudima sa srednjim obrazovanjem. Administracija, birokratija i taj rad. I 10% ljudi radi u privatnoj kartonskoj/kurtonskj industriji. Privatne piljarnice, kiosci za qurtone i zvakice, kockarnice, kladionice... Usluzna industrija. + krimi klanovi + mafamilija udruge. Ti svi nisu podobni za Zapad.

A ima ih nemali broj. :roll:

_nobody_

U Srbiji vazi da je odlicna lova samo brza lova. Brza lova, nema veze na koji nacin je stecena. A ti koji jure za brzom lovom imaju i slabo razvijene radne navike. Govorim o ljudima sa srednjim obrazovanjem. Administracija, birokratija i taj rad. I 10% ljudi radi u privatnoj kartonskoj/kurtonskj industriji. Privatne piljarnice, kiosci za qurtone i zvakice, kockarnice, kladionice... Usluzna industrija. + krimi klanovi + mafamilija udruge. Ti svi nisu podobni za Zapad.

_nobody_

E onda ce gledati kako siptari prolaze autoputom Mercedesima i Bemvejima...

E onda ce gledati kako siptari prolaze autoputom Mercedesima i Bemvejima...

Vec gledaju... Gledaju to vec 20 godina.

Mislim da nisi razumeo. Oni NE ZELE da idu u EU. Bajo, ovde se mnogo radi. Od 7:00 do 17:30 (barem ja tako radim kada radim). Oni (ko ima uopste posao) dodju na posao u 10:00 umesto u 9:00. Odu sa posla u 15:00 umesto u 16:00. Mama peMzionjerka primakne tanjir, tata peMzionjer je za sve drugo tu. Ljudi i u 40im tako rade. Mnogi u 50im. U 60im ne, jer im roditelji sigurno nisu vise zivi. Znam jako mnogo primera.

Srbija je, Glasnice, zemlja u kojoj ljudi idu linijom najlakseg otpora. Ne zivis ti u Srbiji, inace ne bi meni tako odgovorio. :whistling:

_nobody_

_nobody_

Jel? A vakultecki obrazovani ne zure na brze pare?
Nabroj mi generacijske bogatune u Srbiji?
Jedva 300 porodica

Ajmo od 5.og Listopada sa Djindjicem na celu koliko bogatuna dobismo?
5.000 preko noci

"Ne saradjujte sa Srbima. Oni vise vole 100€ odmah nego 1.000 za 7 dana"
italijanska mafija

Vec gledaju... Gledaju to vec 20 godina.

Mislim da nisi razumeo. Oni NE ZELE da idu u EU. Bajo, ovde se mnogo radi. Od 7:00 do 17:30 (barem ja tako radim kada radim). Oni (ko ima uopste posao) dodju na posao u 10:00 umesto u 9:00. Odu sa posla u 15:00 umesto u 16:00. Mama peMzionjerka primakne tanjir, tata peMzionjer je za sve drugo tu. Ljudi i u 40im tako rade. Mnogi u 50im. U 60im ne, jer im roditelji sigurno nisu vise zivi. Znam jako mnogo primera.

Srbija je, Glasnice, zemlja u kojoj ljudi idu linijom najlakseg otpora. Ne zivis ti u Srbiji, inace ne bi meni tako odgovorio. :whistling:

_nobody_

Razumem.
Ja sam im rekao kako, oni nek rade kako hoce.

Back