LastGentleman
Primećen član
- Poruka
- 911
Baš sam se sreo sa starim društvom iz srednje, potrefio nam se isti sezonski posao. Bilo kako bilo vraćamo se mi kući i hajde da svratimo kod Moce (jedna rupčaga od kafane Zaječarac 100 dindži) I tu ostanemo par sati i kao što i to biva pokrene se priča o prvoj ljubavi kako im nedostaje. A ta im jedina nije bila pogrešna i kao i onično generalizacija ljudi iz prošlosti i tu me pitao "Jel'de Kole jel tebi neka nedostaje?" A mene kao da nešto strefilo i počeo da se razišljam pa kažem ma kako da ne brate ee uvek kad se napijem samo što ne pozovem pa imam i njen broj još. I tu se nekako izvučem na tu kartu. A štos je u ovome Nisam ustvari nikada imao devojku mislim ne samo da nisam imao devojku već nisam ni poljubio nikoga nikada. Izlazio sam pre ali nikada se nisam fokusirao na to a i izgleda da nisam nešto naročito ni privlačan.
Bilo kako bilo? Kako stoji kod vas situacija što se tiče Prve ljubavi? Setite li je se ponekad? I da li je pamtite uopšte? Ne pamćenje po nekom seksu ili tako nego vremenu prevedim zajedno.
Bilo kako bilo? Kako stoji kod vas situacija što se tiče Prve ljubavi? Setite li je se ponekad? I da li je pamtite uopšte? Ne pamćenje po nekom seksu ili tako nego vremenu prevedim zajedno.