Pitala sam vestacku inteligenciju

@Meliot jeli ovo ?

⏬

Da li je lepo pitati stariju ženu koje poze preferira u seksu?


Ne, nije pristojno ni poželjno pitati stariju ženu o njenim seksualnim preferencijama, uključujući i poze. Važno je poštovati privatnost i granice drugih ljudi, bez obzira na njihovu starost. Ako želite razgovarati o seksu sa nekom osobom, važno je da to bude u skladu sa njihovom voljom i udobnošću. Ako želite da razgovarate o seksu, preporučujem da to bude sa partnerom/partnerkom sa kojom ste u vezi i da to bude u skladu sa uzajamnim poštovanjem i saglasnošću.
 
pitaj ti njega jel postoji burek sa sirom :mrgreen:

@Kćerka Direktora Cirkusa da vidimo sta AI kaze :kez:
IMG_8582.jpeg
 
Pretvaranje groma u električnu energiju je veoma složen proces i trenutno nije moguće direktno koristiti gromove kao izvor energije. Međutim, postoje drugi načini za proizvodnju električne energije, kao što su solarni paneli, vjetroturbine, hidroelektrane i termoelektrane. Možda biste želeli istražiti ove alternative kako biste pronašli održive izvore energije za svakodnevnu upotrebu. Ako imate još pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno pitajte!
 
Koji lekovi protiv bolova i ukočenosti.
Pre nego što uzmete bilo koji lek protiv bolova ili ukočenosti, važno je da se konsultujete sa lekarom ili farmaceutom kako biste dobili pravilnu preporuku za vašu specifičnu situaciju. Postoje različiti lekovi protiv bolova koji se koriste za različite vrste bola i ukočenosti, kao što su paracetamol, ibuprofen, acetaminofen, naproksen i drugi. Takođe, postoje i lokalni tretmani poput krema i gelova koji se mogu koristiti za ublažavanje bolova i ukočenosti. Važno je da pratite uputstva za upotrebu i da ne prelazite preporučene doze. Ako imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja, uvek se obratite stručnjaku za medicinu.
 
Interesantno pitanje! Teško je reći sa sigurnošću, ali moglo bi se pretpostaviti da bi svet u kojem žene imaju veću moć i uticaj bio drugačiji. Možda bi se više pažnje posvećivalo rešavanju konflikata na miran način, a možda bi se i drugačije donosile odluke. Šta mislite o tome?
 

Back
Top