Pistolji-revolveri (kratke cevi), imate li, nosite li i zasto ne?

dragonfromdarkness:
Kakav je vas stav po tom pitanju? Imate li naoruzanje u licnom vlasnistvu (legalno)? više ne
Da li ste ga nosili (pre zakona koji je podelio posedovanje i nosenje naoruzanja)? ne
Da li bi ste ga upotrebili i kada (Ne mislim na "svadbarsko seljacku upotrebu")? da, za Novu godinu kao detence - kad je opalio pištolj pala sam na guzu
Da li vam posedovanje naoruanja pruza neku dozu sigurnosti? ne

eto, odgovorila sam... jao što sam sad srećna :razz:

Supertajni:
Trenirao sam streljaštvo do vojske......onda vojska.......pa tri puta učesnik u ratovima na području bivše SFRJ ( po specijalnosti ).......i sada sam često na takmičenjima koja imaju veze sa puškom....da li volim oružje??? O da, i pored svega proživljenog volim oružje i mogu slobodno da kažem a i da se pohvalim da sam spasio nekoliko života što je na žalost rezultiralo oduzimanjem nekih drugih............
idi sve moj do mojega pa koji se debil jos hvali sa oduzetim zivotima

Ja bas volim oruzje.Cesto mi se desava da imam jaku potrebu da puska ili pistolj bude pored mene.Samo da je tu...nista drugo.Kada sam zavrsio voju imao problem,tj. bio sam u tripu da moram da rasklapam i cistim pusku oko 13-14h. Posto mi je to bila svakodnevnica.
A velika zelja mi je da pucam iz M4A1 puske.To je ona modifikovana M16,koja je uzas od puske.
Inace nikad nisam pucao niti ubio ni jednu pticu ili bilo koju zivotinju,osim muve.Jednom sam iz vazdusne puske roknuo muvu sa oko 3 metra.
Jednom je cale dok smo bili klinci ubio iz vazdusne vrapca. Tada sam mislio: "koja si ti pichka"!
A pucanje iz tromblona...uuuufff! To je tek SHOK!

Lord of Chaos:
Mhm, pa ne mogu bash da kazem da mi je zao za Mileta... :lol:

Kako stojis sa oruzjem tam' u Anapurni? :lol: Vidi prosvercuj neki antikvitet... 8)

Nama oruzje ne treba. :D
Samo poshaljemo Ravanu i YamaDarmu pa oni prave dzumbus, i to samo kad neko nije dobar. :lol:
U najgorim instancama zovemo i KaliDurgu ali ona je mnogo zajebana pa je izbegavamo i mi. :lol:

Lord of Chaos:
Sve u svemu - zahebani ste k'o kratko tjebe zimi.... :lol:

Ma cuti, ovi sa Olimpa ga neshto tupe u poslednje vreme, prave neki pakt sa Ultimativnima i Prevrtljivima iz Tehno Srzi pa se mo ovamo organizujemo za kontraofanzivu. Vezivaoc demona, Mahasematman je uz nas a poslao sam glasnike da nadju Eliju Bejlija, valjace nam iako je agorafobichan. :lol: Cheka se josh Biblbroks da doveze Zlatno srce, Het Mastin i Sek Hadrin da nadju Fedmana Kasada, Rola i Silenusa a Dzentri sprema plan saradnje sa Bejlijem dok je general Ender Vigin vec na putu [prema poslednjem izveshtaju je vidjen negde kod Tau Cetija neposredno pre C+ translacije]. :lol: samo... Ne znam shta je sa Galom Dornikom, ne odgovara na fetlinijske pozive Meine Gledston... :roll:
:lol: :lol: :lol:

...uh, bre... kako bi stvrno izgledala ova ekipa... :lol:

NaraYan:
Ma cuti, ovi sa Olimpa ga neshto tupe u poslednje vreme, prave neki pakt sa Ultimativnima i Prevrtljivima iz Tehno Srzi pa se mo ovamo organizujemo za kontraofanzivu. Vezivaoc demona, Mahasematman je uz nas a poslao sam glasnike da nadju Eliju Bejlija, valjace nam iako je agorafobichan. :lol: Cheka se josh Biblbroks da doveze Zlatno srce, Het Mastin i Sek Hadrin da nadju Fedmana Kasada, Rola i Silenusa a Dzentri sprema plan saradnje sa Bejlijem dok je general Ender Vigin vec na putu [prema poslednjem izveshtaju je vidjen negde kod Tau Cetija neposredno pre C+ translacije]. :lol: samo... Ne znam shta je sa Galom Dornikom, ne odgovara na fetlinijske pozive Meine Gledston... :roll:
:lol: :lol: :lol:

...uh, bre... kako bi stvrno izgledala ova ekipa... :lol:

Hahahahahahahahaha, svaka cast, covece... :lol: SF indeed! :lol:

Lord of Chaos:
Hahahahahahahahaha, svaka cast, covece... :lol: SF indeed! :lol:

10.gif

Back