Pistolji-revolveri (kratke cevi), imate li, nosite li i zasto ne?

Kada god cujem price o oruzju, setim se sta se desilo mom prijatelju pre jedno desetak godina. Elem covek bio na nekom splavu i startovao pogresnu ribu....Krene on napolje a za njim ekipa od jedno sest sedam finih ljudi. Kad nije imao gde da zbrise, izvadi on utoku S&W, a oni momci svi povadise njihove. :lol: Onda on vrati u dzep i izvadi skakavac, a ovi izvadise maceve i jatagane. E kada je shvatio sta ce biti, sklopi on lepo noz u dzep i oni ga olese posteno, ali ****** sacuvao glavu. :lol:

Pouka: nikad ne vadi utoku ako ne smes da je upotrebis.

ne volim oružije
ne znam bre... ne mislim da je ok nositi oružije gradom a i imati to u kući ( kod nas je jedne godine nekoliko noći spavao kolega mog tate iz drugog grada čije se dete upucalo, slučajno, dedinim pištoljem...izeš ga, mali se izvukao ali za dlaku...uf bre )
...štaviše mislim da je bolesno deci kupovati igračke- pištolje i tako to...zašto bre???? zašto učimo decu da budu ubice?????
uostalom ono ne daje ni snagu ni dobrotu ni lepotu ovom svetu!
samo donosi nesreću ...

moguće da grešim, samo kažem šta mislim....ajd da ne bude da pljujem.

dragonfromdarkness:
Gresis. Ako je sposobniji onda ne moze da se desi da najebe od budale sa pistoljem!
Ukratko, onda je "budala" sposobnija!
(Ovde ne govorim o slucajnostima, ako ne postoji svesna namera)[/QUOTE
O čemu ti pričaš?

Drugo. Kada bi ljudi kao vi onima koje poznaju i koji imaju utoke, govorili da su pice, i da nisu muškarci, takav trend bi uticao na uveliko smanjenje oružja. I problem je što neće ozbiljan krimos da lako potegne pištolj, nego neko od koga se nenadaš.

jel se u 'ladno oružje računa i kuhinjski komplet Solingena, sa sve satarom :mrgreen:
animatedfear.gif

dadadad...previše gledam Tarantina :lol:
E, na Kosovu komplet od 6 nunčaka (PRAVIH!) može da se kupi za 15 jura!

Trenirao sam streljaštvo do vojske......onda vojska.......pa tri puta učesnik u ratovima na području bivše SFRJ ( po specijalnosti ).......i sada sam često na takmičenjima koja imaju veze sa puškom....da li volim oružje??? O da, i pored svega proživljenog volim oružje i mogu slobodno da kažem a i da se pohvalim da sam spasio nekoliko života što je na žalost rezultiralo oduzimanjem nekih drugih............

Back