Pištoljem na studenta u Nišu: Čitao struju pa dobio cev na vrat i pretnje smrću – nema još odgovora nadležnih šta su uradili

Kshatriya

Domaćin
Poruka
4.625
Možda je ovo pre za crnu hroniku, ali ovde postoje očigledne političke implikacije

https://www.juznevesti.com/drustvo/...u-nema-jos-odgovora-nadleznih-sta-su-uradili/

Pištoljem na studenta u Nišu: Čitao struju pa dobio cev na vrat i pretnje smrću – nema još odgovora nadležnih šta su uradili​

Student istorije na Filozofskom fakultetu u Nišu svedoči da je napadnut u delu grada između Čaira i Palilulske rampe dok je, preko studentske zadruge, čitao struju. Intervenisala je i policija, a mladić kaže da mu je muškarac u čijem je domaćinstvu hteo da čita struju pretio pištoljem, pri čemu su ga stanari nazivali “studentom blokaderom” i govorili da njima “student neće da ulazi u kuću”. Oglasila se i neformalna grupa studenata, iz koje krive kampanju režimskih medija, dok iz niške policije i tužilaštva ćute.
Incident se, prema rečima studenta istorije, desio u petak, 10. aprila, oko 19:30. On kaže da je odlučio da očita još nekoliko brojila, kako ne bi ostavljao posao za naredni dan. Međutim, u jednom domaćinstvu je usledio problem.

Više u linku.
Dokle ovo ludilo može da ide?

Чим ради преко Студентске задруге, сумњив је.

Иза те задруге су најмање три западне обавештајне службе, а и знамо да су студенти плаћени да роваре против Србије, не морају да раде.

I jedno i drugo je.

SNS je navikla na privilegovani status u drustvu, i da ne placaju struju.
To sa neplaćanjem je mnogo starije od SNS, mada se ne može poreći da su oni značajno unapredili sve lopovske fore, pa i tu.

Poslednja izmena od moderatora:
Realno struja, internet i voda treba da budu besplatni u 21 veku. Ako sam ja mogao u prošlom veku da živim na istoku gde su struja i voda bili besplatni šta je ovo danas u 21 veku nego krađa i pljačka?!??
Све што је заједничко треба да је бесплатно...

Ал то не може без сече лопова

ocigledno da ide od vrata na vrata. glume neko "ocitavanje struje" da bi upadali ljudima u kuce i zastrasivali ih.

nego baksuzi upali kod nekog nervozog cacija pa im je pokazao da zastrasivanje ima 2 kraja
Dečko je imao legitimaciju koju mu daje lokalna elektrodistribucija, kao i svakome koga unajmljuju za taj posao.
Tako da...
Niste imali sreće ovaj put.
Pokušajte ponovo.
Hvala.

Možda je ovo pre za crnu hroniku, ali ovde postoje očigledne političke implikacije

https://www.juznevesti.com/drustvo/...u-nema-jos-odgovora-nadleznih-sta-su-uradili/

Pištoljem na studenta u Nišu: Čitao struju pa dobio cev na vrat i pretnje smrću – nema još odgovora nadležnih šta su uradili​

Student istorije na Filozofskom fakultetu u Nišu svedoči da je napadnut u delu grada između Čaira i Palilulske rampe dok je, preko studentske zadruge, čitao struju. Intervenisala je i policija, a mladić kaže da mu je muškarac u čijem je domaćinstvu hteo da čita struju pretio pištoljem, pri čemu su ga stanari nazivali “studentom blokaderom” i govorili da njima “student neće da ulazi u kuću”. Oglasila se i neformalna grupa studenata, iz koje krive kampanju režimskih medija, dok iz niške policije i tužilaštva ćute.
Incident se, prema rečima studenta istorije, desio u petak, 10. aprila, oko 19:30. On kaže da je odlučio da očita još nekoliko brojila, kako ne bi ostavljao posao za naredni dan. Međutim, u jednom domaćinstvu je usledio problem.

Više u linku.

"неће мени студент у кућу" је готивна парола, нема шта. Како уопште знају ко је, није Ниш село да се сви знају

Više u linku.
Kako mislis ,,citao,, struju?!!!
Kod vas to jos uvijek ,,citaju,,?
Valjda prisloni uz sat mjerac potrosnje I za dvije sec.gotova stvar !
Ekonomski tigrovi u regionu :rotf:

"неће мени студент у кућу" је готивна парола, нема шта. Како уопште знају ко је, није Ниш село да се сви знају
Tetka ili snajka, šta god da je, ta domićaica, počela nešto da mu se drvi oko načina očitavanja, a on rekao da nije zapošljen u distribuciji i da je samo student koji radi kao ispomoć.
Onda je domaćin čuo ključnu reč "student" i upalila se crvena lampica instalirana od strane Konjoglavog.
Jako prost mehanizam.
Mislim, Konjoglavi je jako prost. Mehanizam.

niko nije rekao da nema terorista-blokadera medju ovima koji ocitavaju struju :kafa:
Znaš ko su najveći teroristi-blokaderi? EPS.
Od kad su mi zamenili brojilo jesenas i turili ovaj ultra-giga-mega savremeni uređaj koji oni odotuda očitavaju i šteluju,
meni je račun uvećan za 300%, da, dobro si pročitao, toliko. I to sam još zaokružio na nižu brojku.
Kad sam im tek usputno pomenuo na reklamacije
(nisam išo da se žalim jer sam znao da nema svrhe, nego da pitam o čemu se radi)
rekli mi da idem u kancelariju tu i tu br?, da kod njih podnesem zvaničan zahtev,
pazi sad, Direkciji za mere i dragocene metale https://www.dmdm.rs/rs/
a Đura će mi oprostiti što me je tukao, tj. njihov izlazak na teren ja plaćam.
Ne brinu me ove "mere" u nazivu firme, al kad su u pitanju "dragoceni metali",
nekako imam utisak da neće to baš jeftino da me izađe.

Tetka ili snajka, šta god da je, ta domićaica, počela nešto da mu se drvi oko načina očitavanja, a on rekao da nije zapošljen u distribuciji i da je samo student koji radi kao ispomoć.
Onda je domaćin čuo ključnu reč "student" i upalila se crvena lampica instalirana od strane Konjoglavog.
Jako prost mehanizam.
Mislim, Konjoglavi je jako prost. Mehanizam.

Стварно је опасно што четвороногима пуне главу том пропагандом. То није циничан свет, озбиљно мисле Студент == Сатанаило

Stvarno, jel će neko da žali ovo?
Meni stvarno nije jasan ovaj @pertowic.
Ja mislio da smo se skontali malo pre neki mesec i kusur
kad popričasmo na temu ovog snimka

lepo reče on, dobar nabod,
ja mu objasnih moje dugogodišnje peripetije sa takvim potezom,
i kako sam ja ko klinac popio takav,
i kako pre koju godinu, u matori dani,
posle godina i godina apstinencije od tuča,
moradoh da primenim isti,
i on sad, trte-mrte.

Kako mislis ,,citao,, struju?!!!
Kod vas to jos uvijek ,,citaju,,?
Valjda prisloni uz sat mjerac potrosnje I za dvije sec.gotova stvar !
Ekonomski tigrovi u regionu :rotf:
A, ne imamo i mi ove nove daljinske (vidi moj post br.22),
ali ima još uvek i onih koje "čitaju", tj. samo slikaju telefonom stanje i Q code na brojilu.
A nije Srbija tigar, mi smo pritajeni medved, skriveni rakun.

Чим ради преко Студентске задруге, сумњив је.

Иза те задруге су најмање три западне обавештајне службе, а и знамо да су студенти плаћени да роваре против Србије, не морају да раде.
Kolega, malo je reći da sam zaprepaštjen.
Od iznenadjenos' i uvreddjenos' netju ni pričam.
Pa zar niste znali za ovo

1776338084792.png

Sve dok studenti ne rade ono za što se i zovu tako, da studiraju i gledaju svoja posla.
Ovako su blokaderi od fakulteta napravili antiustavne ustanove i samim tim što su uvukli politiku u njih.

Blokaderi su uništili koncept obrazovanja i zato se i dešavaju ovakvi slučajevi.
Iskrreno, mene bi bilo sramota da se studenti manipulišu za propale (a i bilo koje druge) politikante koji nemaju ni osnovnu viziju a kamoli da vode državu.

A, ne imamo i mi ove nove daljinske (vidi moj post br.25),
ali ima još uvek i onih koje "čitaju", tj. samo slikaju telefonom stanje i Q code na brojilu.

Najpouzdanije bilo kad išo čičica sa tefterom i plajvazom, modernizacija debila baš i ne daje najsrećnije rezultate.

Back