mr nice guy
Početnik
- Poruka
- 1
Pomozite, uzeo sam nov racunar radilo mi je sa starom nekom PCI, stigla mi je nova i kad je ubacim samo se cuje pistanje i na ekranu nista! Sta je problem, pomozite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pištanje (konstantno, bez prekida) se javlja kada nije priključeno napajanje za grafičku karticu. Koja je tačno kartica u pitanju? Trebalo bi da većina novijih zahteva dodatno napajanje kroz 6-pinski konektor.Pomozite, uzeo sam nov racunar radilo mi je sa starom nekom PCI, stigla mi je nova i kad je ubacim samo se cuje pistanje i na ekranu nista! Sta je problem, pomozite?
![]()
Možda je stara radila na PCI, a nova na PCI Express slotu? To mi je prvo palo na pamet. 100% misli na grafičku.Ovo za pistanje nije obavezno...sve zavisi kako gde
A i nigde ne spominje graficku, ako sam shvatio novi racunar je radio sa nekom PCI karticom OK, kad je nju zamenio sa novom PCI-racunar pisti! Kako?Pitaj boga...pisti.![]()

Kako ne? Svaka novija matična ploča ima i PCI i PCI Express slotove, a on je napisao da ima novi kompjuter.Mislim da ne bi mogao da je ugura...mada nisam siguran.
Ma nek pisti, samo da radi![]()
Činjenica je da nije ostavio dovoljno informacija u prvoj poruci, a i više se ne javlja - nadam se da je rešio problem.Ma mislio sam da je čoveku možda stigla PCI Express kartica, a ne obična PCI. Nigde nije napisao šta je novo i gde ubo, samo da je imao staru PCI karticu.PCI karticu da stavi u PCIE slot???
Mozemo mi ovde da mislimo do sutra...QUOTE]
Što jes' jes', a čovek se ne javlja.
Interesantno - kod njega stoji da ima 0 poslatih poruka?