gost 186661
Elita
- Poruka
- 24.166
nesto ovog tipa
![]()
аааа,то...па ту ондак морају јаче батерије......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto ovog tipa
![]()
..rekao ja da tebi danas bas i ne ide.....loopetas svasta..idi malo na godisnji.
...iskaraj nesto...
....opusti se...
![]()
аааа,то...па ту ондак морају јаче батерије......
![]()
Pitam se da li bi mogao zeka da izdrzi
![]()
![]()
па сад...два зеца,три зеца.....ма што је сигурно,сигурно је....
![]()
![]()
Gledajutji u lepotu kanditjewe fatze, mozda je ipak prikladnije owo nuklearno postrojenje?
![]()
Иво.
Увек заборави да те питам за један правни савет.
Имам ли ја право на новчану накнаду о Хрватске, јер сам
тамо на ратишту провео 383 дана као драговољац?
Одговори вечерас, идем сад на посао.![]()
Poštovani ministre, mandat Fonda za humanitarno pravo i moj je da dokumentujemo ratne zločine i na osnovu toga da uznemiravamo institucije i javnost. Ovim pismom, pokušavam da Vas uznemirim da javno reagujete i kažete na kojim ste pozicijama – da hapsite počinioce ratnih zločina ili da ih štitite
To pseto ne prestaje da laje i da ujeda sve sto je Srpsko...Koliko je samo policajaca poginulo u siptarskim teroristickim zasedama,Leskovac ih je pun jer su odatle najvise i bili na Kosovu,a ta moralna nakaza ne zeli da se smiri dok njih ne proglasi zlocincima a ne one ckepi sto su iz sume pucali,spaljivali ljude u pecima,vadili organe....
Srbijo zasluzujes da budes doveka u vnago do guse kad takvi izrodi ko kandicka pustaju otrov gde god stignu....pljuc :
Natasa se na ovom forumu izgleda pojavljuje pod nickom Reißverschluss (ili Shutz, Banacanin..)
i hvali samu sebe..![]()
Provokacija mila, navikli smo na to. Ne znam da li je neko postavio pitanje autentičnosti tog pisma pa ako nije, ja pitam za izvor tog pisma
Slazem se - kod doticnog su uglavnom provokacije u pitanju.
Ni ja ne videh izvor![]()
Slazem se - kod doticnog su uglavnom provokacije u pitanju.
Ni ja ne videh izvor![]()
Мааа, то треба само ДООООБРО НАГНАТИ!!!![]()
Предлажем Братислава за "добровољца"!!!![]()
![]()
![]()
Msm da si ti ipak bolji izbor.
Sudetji po twojim zanimljiwim postowima, i prostaclucima. Taman tjete biti simpa par <3 <3 <3
А тражи се нешто млађе!!!![]()
Zbilja Paprikausu, baš si se nešto uskopistio ovih dana, koji ti je![]()
"САРАЦЕНИ............ ГОСПОДАРУ"!!!
![]()
To pseto ne prestaje da laje i da ujeda sve sto je Srpsko...Koliko je samo policajaca poginulo u siptarskim teroristickim zasedama,Leskovac ih je pun jer su odatle najvise i bili na Kosovu,a ta moralna nakaza ne zeli da se smiri dok njih ne proglasi zlocincima a ne one ckepi sto su iz sume pucali,spaljivali ljude u pecima,vadili organe....
Srbijo zasluzujes da budes doveka u vnago do guse kad takvi izrodi ko kandicka pustaju otrov gde god stignu....pljuc :
Pa ne možeš jedan eventualni zločin pravdati sa drugim, kakva je logika u tome