Pismo Nataše Kandić Ivici Dačiću

Иво у праву си.
ЈЕВЕШ ВОЈСКУ.
Обуцимо шокице у униформе.:rotf::rotf::rotf:

..nekad je bio.."hit"..urezivanje recki ..na kaiš/opasač..ono..koliko si snaši..kresnio...(tako sam cuo price od starih Osiječkih ebeča..)
...ali ovo bre morbidno...
...urezivanje..recki na kundak....koliko si ljudi pobio..stvarno..zabrinjavajuce stanje stvari..tko Vam je sve u policiji..ajmeeee...

..nekad je bio.."hit"..urezivanje recki ..na kaiš/opasač..ono..koliko si snaši..kresnio...(tako sam cuo price od starih Osiječkih ebeča..)
...urezivanje..recki na kundak....koliko si ljudi pobio..stvarno..zabrinjavajuce stanje stvari..tko Vam je sve u policiji..ajmeeee...

Ja bih ureziwao, ali ne kapiram sta da radisx kada ih basx mnogo pobijesx? :S
bolje da naprawisx kao neki sistem, Tipa mogao bi kao urezujes odredjene znakowe, pa kao o znaci 5 a x znaci 10, i onda tako brojis swoj ucinak

:besna::besna:
Ali! Ali! Hotju da ubijem nekog siptara :(.
da budem prwi klinatz u kraju koji je ubio nekoga :besna:

tablete_v.jpg

Глупости ... од када постоји ПУШКА постоји и УРЕЗИВАЊЕ НА КУНДАКУ...
очигледно си видео у животу само пиштољчић на воду...:hahaha:

Део цитата:

Poštovani ministre,
Pripadnici policije već nekoliko dana protestuju u Leskovcu zbog hapšenja četvorice bivših pripadnika 37. odreda Posebnih jedinica policije (PJP). Juče su im se pridružili rezervisti, svi u majicama, na prednjoj strani s likovima uhapšenih, a na poleđini s porukom Heroji 37. odreda............................................................
А шта је требало, лик Наташе Кандић или Adema_ks.
Јес`, па да сви пљују по људима!

Back