Pismo devojčice Deda Mrazu diglo policiju na noge

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
365.710
Uznemirujuće pismo Deda Mrazu zajedno s zlokobnim crtežom koji pokazuje decu u nevolji, neimenovana devojčica iz Donje Saksonije poslala je na adresu influensera Aleksandra Šenena (34) iz Vestfalije (Severna Rajna) u Nemačkoj.

Šenen je zajedno sa svojim timom preuredio jedan magacin od 1.000 kvadrata u "Božićnu fabriku" sa idejom da deci koja napišu pismo Deda Mrazu pošalje tražene poklone.

Jedno od pisama pristiglih na adresu "Veihnachtsmann & Co. KG Fabrik" bilo je od devojčice koju zlostvalja deda (67). Žrtve su, kako je napisale, ne samo ona, njena dva brata i sestra, već i njihova majka. Kako se ispostavilo deca imaju 10, 12 i 14 godina.

Tražila je da njen deda bude kažnjen "za ono što je uradio mojoj mami, braći i sestrama i meni".

Ovde se radi o deci..
О деци да, али ја коментаришем на његов коментар, јер сама наводна изјава да је трећина жена била изложена насиљу од стране мужа је смешна. У Америци су жене заштићене ко бели медведи, чак привилегована класа.
Што се деце тиче, педофилска елита је и даље без казне.

О деци да, али ја коментаришем на његов коментар, јер сама наводна изјава да је трећина жена била изложена насиљу од стране мужа је смешна. У Америци су жене заштићене ко бели медведи, чак привилегована класа.
Што се деце тиче, педофилска елита је и даље без казне.
Nije smešno..sa tim da bih se ja zadržala ovde u Srbiji..Možeš procirtati na netu da je od početka ove godine godine u Srbiji u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena,pa dalje kažu, svakih 19 dana u Srbiji bude ubijena jedna žena.O ženama koje trpe batine i bivaju pretucene se ne zna jer uglavnom iz straha ne prijavljuju policiji.O nasilju nad decom takodje.. ili cak majke iz straha cute i ne prijave .

U navedenom slucaju o kome je ova tema da li je baš tako ..ne zna se ..da li je to pismo napisala devojcica ili je mozda majka koja je takodje bila žrtva nasilja diktirala devojcici i to se ne zna..neko cak sumnja u istinitost svega jer su influenseri dobili to pismo ..možda ali to je na policiji da utvrdi

Nije smešno..sa tim da bih se ja zadržala ovde u Srbiji..Možeš procirtati na netu da je od početka ove godine godine u Srbiji u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena,pa dalje kažu, svakih 19 dana u Srbiji bude ubijena jedna žena.O ženama koje trpe batine i bivaju pretucene se ne zna jer uglavnom iz straha ne prijavljuju policiji.O nasilju nad decom takodje.. ili cak majke iz straha cute i ne prijave .

U navedenom slucaju o kome je ova tema da li je baš tako ..ne zna se ..da li je to pismo napisala devojcica ili je mozda majka koja je takodje bila žrtva nasilja diktirala devojcici i to se ne zna..neko cak sumnja u istinitost svega jer su influenseri dobili to pismo ..možda ali to je na policiji da utvrdi
Ја причам за Америку, не Србију.

Back