- Poruka
- 4.188
Pa dobro je......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

LoLJoooj :red-face: :red-face: :red-face:Keeper:... kako to radi Lanfear, takodje koristi zanimljive rechi na zanimljivim mestima, a da to nije pretenciozno i suvishno, nego jednostavno lepo i fino.
), teme su ti stereotipne i ochekivane, ali to s obzirom na godine i iskustvo nije nikakav nedostatak. ne sumnjam da cjesh vremenom biti daleko originalnija ;-)
.eee. bedak.Keeper:da ja iskomentarishem poeziju. nazhalost, prozu ne mogu, iz prostog razloga shto me mrzi da chitam (:
DevichanskaOrhideja(EKV)
pesma zvuchi kao stilska vezhba rechi, koje su nagomilane i koje su pokushane biti istaknute pisanjem pochetnih velikih slova, medjutim one zajedno u skupu - ne znache ama bash nishta.
naravno, bogatstvo rechnika je lepo, i talenat za rukovodjenje rechima je ochit, medjutim, Ksenija, ova pesma nije nishta drugo do hvalospev (sebi samoj?) u kojem nijedna strofa nema smisao osim druge donekle, a celina je klimava i nikakva.
dakle, glavna zamerka je da je taj tvoj vokabular u funkciji sebe samog i da ne znachi nishta u kontekstu celine i pesnichke slike. pogledaj kako to radi Lanfear, takodje koristi zanimljive rechi na zanimljivim mestima, a da to nije pretenciozno i suvishno, nego jednostavno lepo i fino.

))),mislim da je ovo zbogo od mene .Mislim da me vishe nema ovde