Pishete li neshto?

bleach:
uf, uf, pa mozhe trecje oko da se zamagli.. ;p ne ozbiljno, ne zezaj se s tim, ne daj ni po koju cenu. (;
ha, hvala Bogu shto moj mob ima arhivu (8

Moze se zamagliti ali za to oko onda bash i nema neke efikasne popravke sochivima itd kao kod ostala dva oka.... u svakom sluchaju nije loshe to... ako izgubish jedno imash josh dva... bash te briga(:

Ja pisem kao neki fazon teen pricu,tj.knjigu...mada po mom misljenju je veoma losa,iako mi drugarica kaze da je sasvim OK....{ona kaze da je SUPER,ali ja kazem OK}....zato nemam pojma...
I jos sta pisem,to je.........dnevnik,koji sam po ne znam koji put pocela da ga pisem,ali sad sam se bas nesto zagrejala,ko zna zasto...

@tunjevina-meni se svidja, simpatichna je pesmica... a jel imash neshto shto nije tako davno?

@Dah andjela-POSTUJ! :D

Shto se tiche pesama, ista stvar kod mene. Inspiracija dodje neki put totalno neochekivano i moram odmah da je zapishem ne bi li je zaboravila, shto mi se vec dogadjalo(; daklem... kad god imam papir i olovku kod sebe, a gotovo uvek imam, zapishem stih i dok shetam na ulici, dok sam na chasu, kada se usred noci probudim iz chista mira i 'neshto' sjajno mi padne na pamet ili glupost(:
Uvek i svuda(:
same case here... i slazhem se za mob, to bas ume da posluzi... mada ja vishe pishem neke kratke prichice... meni najchescje dodje nalet inspiracije uveche, ili nocju kad ne mogu da zaspim...

ja nishta ne pishem.....kad moram da pishem neki sastav ili neshto slichno, dobijem blokadu i uvek bude neshto skrnavo....a zato nekad dodje neshto iz chista mira...dobijem inspiraciju....chesto kad se smaram na chasovima....ali nishta posebno, samo neke misli zapisujem.....

ja obozavam sastave... jako dobro pisem (;
meni je svaka tema glupa dok se ne nateram da sednem i da pisem. onda mi dodje inspiracija... ali treba da vidite na sta lici moja vezbanka u kojoj pisem sastave. pisem na jedno 5 strana, sa sve zvrljanjem, zaokruzivanjem sustine, crtanjem linijica (kad hocu da smislim kako da se izrazim)...
jedino mrzim glupe teme tipa 'moj umetnicki dozivljaj' koja je tako, tako izvakana.
moja nastavnica iz OS kaze da bi profesore koji nam da ju takve teme treba kazniti da ih ONI pisu (((;

Moon Child:
pesme, priche, scenarije... shta god... dakle?

ako neko hocje bilo bi lepo da postuje... ;)

EDIT: da postuje to shto je napisao, naraFski :)
Mnogo toga...;) .

Ljubomorno chuvam i ne pokazujem nikome... s vremena na vrijeme ostavim neku -nevazniju- pjesmicu na pod-forumu "Knjizevnost", ali to nisu one koje me u potpunosti predstavljaju...

ja obozavam da pisem. ali imam neku frku kad treba neko da procita to sto sam napisala jer uvek pisem nesto vezano za mene i uvek je ne neki nacin licno ali ipak dopustim da procitaju. imam mali milion mojih sastava i u poslednje vreme imam strasnu zelju da pisem knjigu. mozda ne bas kao knjigu knjigu ali nesto u fazonu skupljenih svih tih sastava i svega sto sam pisala. mogu samo da zamislim kako bi to izgledalo ali nema veze, uvek postoji ona opcija delite na kompu...

Konacno tema za mene ... :) :) :)
Pisem NON-STOP i pisem svasta ... pesme, price, romane, scenarije (za spanske serije) itd. Uglavnom pisem na engleskom i spanskom, ali probala sam i na srpskom i nije lose ispalo. Dobila sam 3 nagradu na Pekicevom konkursu prosle godine ...

vidi vidi malog shto je drchan.
sad cju da te ubacim u moju listu prijatelja.
i malo cheshcje da se bavim tobom i uchinim ti boravak ovde ako nishta drugo do ..... prijatnijim (:

[size=-2]...al Neven cje mi uvek biti omiljen...[/size]

Back