"Dragi" AV,
Imaš li ti imalo dostojanstva?
Žvakao si javno sendviče, iskakao građanima iz frižidera, muzao krave, učio po ćacilendu, visio bespravno po bolesničkim sobama, razvlačio potrošačke korpe i plakao po javnim servisima, plašio narod svojim depresivnim mislima, vrijeđao ga…slobodno nastavi sam niz svojih ispada i kojih ne mogu više ni da se sjetim. Ajd što si se pravio gluv na oba uha pa nisi čuo zahtjeve studenata i što nisi čuo (što je čuo sav svijet) šta je zagrmilo ljudima iznad glava-ma šta god to bilo. Pisma djece koja si čitao, to neću ni da komentarišem- taj prilog nisam htjela ni da pogledam da mi se ne bi želudac obrnuo.
Toleranciju kriminala svojih najbližih još da ti se nekako i oprosti, jer brat bratu teško i da se zamjeri. Ali kako ti koji si sveprisutan i sve znaš, ne vidiš da narod te više neće? Da ne vidiš da na tvom mitingu nije bilo tvog naroda? Da su bile mahom javno istaknuti transparenti gradova iz Bosne, ljudi koji su ucijenjeni ili plaćeni da dođu. Hoćeš nama čestitim bosancima da natovariš jad da nas ljudi po Sr zamrze zbog toga ili da tebe zamrzi i ono malo tvog naroda, što te iz nekog razloga još simpatišu? To dovlačenje ljudi sa strane je samo izazvalo još veći revolt kod ljudi. Koliko moraš biti bezobrazan i ljigav da se praviš da to ne vidiš? Bože pomozi, jel tebi dobro, jel te nečega strah ili si samo lud?
Kako te bolan nije sramota?
P.S. Da li bi meni odgovorio?