Pisanje ''papirnih'' pisama, za i protiv!

Odlučio sam da napišem pismo bratu od strica kojeg nisam video 17 godina. Te s toga, pošto nisam znao o čemu bih pisao rešio sam da pišem o sebi sebi, a da to pošaljem njemu.
Pisanje papirnih pisama podrazumeva odredjenu dinamiku koja nam ostavlja dovoljno vremena i koja nam zadaje slatkih tegoba sa zakazivanjem rada hemijske olovke, tako da misao možemo dobro promisliti i sažvakati.

Odlično. Pre neki dan bio mi je rodjendan. Pozvala me je jedna prijanteljica (ili već tako nešto), naravno čestitala mi je rojendan, i zamolila me da joj napišem pismo. Zahtevala je da ne bude elektronsko.
Moram priznati da sam se na početku obradovala (obožavam da pišem ''paripnata'' pisma), no kada sam želela da počnem sa pisanjem BLOKADA!!! Nisam znala šta da joj napišem. Nismo se videle 7 godina. Za početak napisala sam samo ''Zdravo Ivana''. Tu sam stala i još uvek stojim. Zanimljivo je to što ne znam šta bi to nju zanimalo ili šta bih ja mogla da joj kažem.
Dao si mi odličnu ideju, da pišem ''o sebi sebi'', a da njoj pošaljem, pa šta bude!!! :p :p :p

Napisao sam pismo! Bilo je divno razgovarati sa samim sobom! Nezaboravno iskustvo, moram priznati! Nadam se da ću se svideti i svom bratu! Ja sam jedan predivan čovek! Koliko samo lepih reči imam za sebe. Toliko toga otkrijem o sebi pišući pisma. Nikada ne mogu sebi dosaditi. Uvek me iznenađujem. Sebi sam uvek tako nov. Čak sam i svoju devojčicu pitao da li me voli takvog (kada sam joj pročitao pismo). VOLI ME!!!!! To već čini grupu od dvoje ljudi koji me neizmerno vole! (Mogli bi recimo da pišemo jedno drugome pisma i tako da izražavamo samoljublje nepremerno.) Oh!

Ja već zaboravio da sam postavio ovu temu. Ni sam nisam pisao sebi za praznike. Baš šteta! A toliko sam želeo da se usrećim kad otvorim sanduče.
Moje pismo je stiglo na željenu destinaciju. Dobio sam potvrdu SMS-om. Uz povratne pozdrave meni i mojoj "lepšoj polovini". Na to se "lepša polovina" pobunila i rekla da neće da bude moja lepša polovina nego da je ona ceo čovek, pa sam morao slati ispravku u vidu: To nije moja lepša polovina nego cela moja devojčica.

Back