Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.162
Mislim da one koje se odluče na ovako nešto neće bižuteriju. Rizikuju infekcije ako nije u pitanju plemeniti metal.slatko al samo da nije to staklasto. Nekako mi malo ko bizuterija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da one koje se odluče na ovako nešto neće bižuteriju. Rizikuju infekcije ako nije u pitanju plemeniti metal.slatko al samo da nije to staklasto. Nekako mi malo ko bizuterija.
Kazi im bratTo bre klinke rade buse se ko rende kao lude su a veze nema sa sexom
To bre klinke rade buse se ko rende kao lude su a veze nema sa sexo
Nema to baš ni veze ko koliko upražnjava sex, nego sa ukrašavanjem kao npr pirsing u pupku, nosu itd. Bar ja to tako vidim.To bre klinke rade buse se ko rende kao lude su a veze nema sa sexom
Mislim na ono stakleno sto sija. Alkica brate ili kuglica srebrna i to je to.Mislim da one koje se odluče na ovako nešto neće bižuteriju. Rizikuju infekcije ako nije u pitanju plemeniti metal.
Bolje naopako da ga okrene da ne moze dudje
e ovo je cool. Taman da vibrira klikercic.
meni se vise svidja delfin kod muskarca ili pirsing na glavicu ((((:Zanima me, da li vam je pirsing tamo dolje kod djevojaka tj na klitorisu seksi i nešto uzbudljivo?
Naime prije dvije godine u izlasku u klub, upoznao sam curu i tako malo smo se ljubakali u mraku i u jednom sam trenutku (potpuno nesvesno) rukom krenuo ispod njene haljinice i preko gaćica sam pod prstima osjetio da ima pirsing. Moram priznati da me je to još više uzbudilo jer do tad nisam imao priliku da to vidim uživo. Nažalost nisam ni tu noć vidio, nego samo eto pod prstima osjetio i na tome je do dan danas ostalo. Nikako da se pobliže upoznam sa
porsingom tamo dolje.
Gdje delfin?meni se vise svidja delfin kod muskarca ili pirsing na glavicu ((((:
pa na pjenisuGdje delfin?
Ali zamisli samo seks sa pirsingom na glaviću. Jesi sigurna da te prilikom penetracije ne bi povrijedio unutra?pa na pjenisu
Gde unutra?Ali zamisli samo seks sa pirsingom na glaviću. Jesi sigurna da te prilikom penetracije ne bi povrijedio unutra?
Unutra one koja prima.Gde unutra?
jesi ti siguran da tebe ne bi povredio? ja sam kako da kazem...fleksibilnaAli zamisli samo seks sa pirsingom na glaviću. Jesi sigurna da te prilikom penetracije ne bi povrijedio unutra?
Gde prima to pitam?Unutra one koja prima.
Pa mislim da onaj koji u glaviću već ima pirsing ne može ga povrijediti.jesi ti siguran da tebe ne bi povredio? ja sam kako da kazem...fleksibilna
dobroPa mislim da onaj koji u glaviću već ima pirsing ne može ga povrijediti.
Jesi sigurna da si baš ovoliko fleksibilna?
Cemu u praksi sluzi ovaj modni detalj?Jesi sigurna da si baš ovoliko fleksibilna?