DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
a kojoj ti kulturi pripadas...lokalnoj ili globalnoj?
Srpsko-pravoslavnoj, a to sto sam kosmopolita ne znaci da cu da progutam svako globalno sranje ko ti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kojoj ti kulturi pripadas...lokalnoj ili globalnoj?
Piše "pirsing je simpatičan", ne piše "pirsing na jeziku je simpatičan", ustvari piše potpuno suprotno. Da li si počeo da piješ neke nove lekove?A to se stavlja na jezik da bi bilo simpaticno..:rolleyes:.a ne za bolji felacio..e pa onda sam protiv.
Žali bože truda..... ti ili nisi normalan ili me zajebavaš.Bolesni..... bolesni dečače![]()
Preterano mi je na jeziku, a i malo ko to zaista fizički podnosi. Inače, pirsing je simpatičan, ali pupak i ti šitovi već mnogo izlizana fora.....
Hoćeš grafik?A to se stavlja na jezik da bi bilo simpaticno..:rolleyes:.a ne za bolji felacio..e pa onda sam protiv.
Srpsko-pravoslavnoj, a to sto sam kosmopolita ne znaci da cu da progutam svako globalno sranje ko ti.![]()
ako bi bio na sredinu jezika onda ne, ako je u stranu i malo gore ili dole i ako je emajliran u crno onda moze bit da, il u belo... ako je zlatan ne. Zasto? Neam pojma, valjda zato sto to nikad nisam video![]()
Znaci da si ti gmazov nad gmazovima.![]()