Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 96.864
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, ne verujem da će biti neki film. Drugi deo ima najviše humora i zbog toga je najbolji. Bzv. je treći deo. Mislim ona priča izmedju Vila i Elizabet, kakva je fora? On se vraća na ovaj svet jednom u deset godina - znači on ne stari ona da. Zamislite kako bi to bilo, recimo pedeset godina kasnije. On dolazi i zatiče babu. To je malo perverzno i glupo. U tom slučaju je bolje ubiti likove nego im uraditi tako nešto. Zbog svega ovoga ne verujem da će četvrti deo biti nešto jer takve filmove obično snimaju ‚‚samo da su na broju‚‚ i da budu snimljeni.
Primer vam je i Transformersi. Prvi deo super. Drugi preteran a treći preteran, preteran. Onom sick režiseru Majklu dali pare i pare i rekli evo ti napravi što više eksplozija tra-la-la-la...To je neki holivudski trend koji svi prate. Ja se iskreno nadam da će Pirati 4 biti dobri, bilo bi krajnje vreme za osveženje...
Nije više u futuru...već je završen i dosta ljudi ga je vidjelo.
Ja sam iznio kritiku iznad.
ne bih ga gled'o za brdo pitjke
O bože. Nisam pričao za druge. Rekao sam ovako: NE VERUJEM DA ĆE BITI NEKI FILM. Mislio sam na sebe. JA ne verujem. O kakvom futuru je tu reč. Nisam pogrešio vreme. Neki ljudi prosto pogrešno tumače izjave.
nastavak-cisto ok.
Pozitivno-sirene, crnobradi, engleski kralj i razliciti (neocekivani) motivi za nalazenje izvora mladosti
negativno-premalo fora (II nastavak je imao vise), nedostaju neki smesni likovi (ona dvojica pirata od kojih jedan ima stakleno oko npr), i radnja je u nekim delovima malo nelogicna...
Sve u svemu, mozda sam prerasal pirate, ali meni cak ni Dzoni nije bio kao u prvim delovima. Da, i na Penelope se bas videla trudnoca na momente.