[N]utella^^
Obećava
- Poruka
- 80
Zna neko kada izlazi Pirati sa Kariba 4 ???
msm da hoce.ali ce samo jack biti od starih likova aktuelan.msms,koliko sam ja cula........nece valjda i cetvrti deo da snimaju
Kancelar Volta Diznija Dik Kuk je dao otkaz i poremetio u kompaniji štošta. Razlozi su sukobi sa ostalim rukovodstvom studija - nisu mu se sviđale brojne izmjene, kao tradicionalisti, i odlučio je da vrijeme da ode.A zbog cega bi raskinuli ugovor?
Sad, nije bas da sam luda za cetvrtim delom, meni se zaista svideo samo prvi, ali cisto me zanima zbog cega bi povukli projekat.
Naišli su na veliku popularnost i zainteresevanost međunarodne publike...stvarno, nece valjda i 4 deo da snimaju. prvi deo je samo bio dobvar, ostali delovi su katastrofa.
uvek je tako sa svim filmovima!!! uvek je prvi deo dobar a onda ostali delovi budu losi.
A šta je sa Star Wars I, II i III?uvek je tako sa svim filmovima!!! uvek je prvi deo dobar a onda ostali delovi budu losi.
Pa isto, ostali delovi su sr.anjeKako ima tema, ovu bi trebalo zaključati.
A šta je sa Star Wars I, II i III?
Ili sa LotR?
Po mom mišljenju Star Wars I je očajan film, veliko razočaranje poslije toliko očekivanja. Dvojka je pomalo napredak, pogotovo što je vizuelno sasvim nova epoha u poređenju sa prvim dijelom. Treći dio je apsolutno fantastični film epskih razmjera.Pa isto, ostali delovi su sr.anje![]()
Očajan svakako nije prava reč,ali dvojka i trojka su dosta bolje.Po mom mišljenju Star Wars I je očajan film, veliko razočaranje poslije toliko očekivanja. Dvojka je pomalo napredak, pogotovo što je vizuelno sasvim nova epoha u poređenju sa prvim dijelom. Treći dio je apsolutno fantastični film epskih razmjera.
Kako ima tema, ovu bi trebalo zaključati.
A šta je sa Star Wars I, II i III?
Ili sa LotR?
Pa dobro, trojka je ipak malo dosadan film...Alien I, II, III...???
Nemoj da mi dirat star wars da ne bi bilo krvi po plazi... Kad ga gledam odvojim jedan dan i gledam svi 6 delova jedan za drugim....Pa dobro, trojka je ipak malo dosadan film...
Ne bih želio da ga odgledam ponovo, dok bih prva dva dijela odmah sutradan ako se prikažu na TV.![]()
Pa pričali smo o Alien-ima...Nemoj da mi dirat star wars da ne bi bilo krvi po plazi... Kad ga gledam odvojim jedan dan i gledam svi 6 delova jedan za drugim....
Negde sam procitala da uskoro treba da se snima, a posle da nece biti snimanja jer Johnny Depp nece da igra u filmu... Nadam se da ce ipak izaci IV deo...[N]utella^^;11392314:Zna neko kada izlazi Pirati sa Kariba 4 ???