[N]utella^^
Obećava
- Poruka
- 79
Zna neko kada izlazi Pirati sa Kariba 4 ???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
nece valjda i cetvrti deo da snimaju
A zbog cega bi raskinuli ugovor?
Sad, nije bas da sam luda za cetvrtim delom, meni se zaista svideo samo prvi, ali cisto me zanima zbog cega bi povukli projekat.
stvarno, nece valjda i 4 deo da snimaju. prvi deo je samo bio dobvar, ostali delovi su katastrofa.
uvek je tako sa svim filmovima!!! uvek je prvi deo dobar a onda ostali delovi budu losi.
uvek je tako sa svim filmovima!!! uvek je prvi deo dobar a onda ostali delovi budu losi.
Pa isto, ostali delovi su sr.anjeKako ima tema, ovu bi trebalo zaključati.
A šta je sa Star Wars I, II i III?
Ili sa LotR?
Pa isto, ostali delovi su sr.anje![]()
Po mom mišljenju Star Wars I je očajan film, veliko razočaranje poslije toliko očekivanja. Dvojka je pomalo napredak, pogotovo što je vizuelno sasvim nova epoha u poređenju sa prvim dijelom. Treći dio je apsolutno fantastični film epskih razmjera.
Kako ima tema, ovu bi trebalo zaključati.
A šta je sa Star Wars I, II i III?
Ili sa LotR?
Alien I, II, III...???
Pa dobro, trojka je ipak malo dosadan film...
Ne bih želio da ga odgledam ponovo, dok bih prva dva dijela odmah sutradan ako se prikažu na TV.![]()
Nemoj da mi dirat star wars da ne bi bilo krvi po plazi... Kad ga gledam odvojim jedan dan i gledam svi 6 delova jedan za drugim....
[N]utella^^;11392314:Zna neko kada izlazi Pirati sa Kariba 4 ???