Pirati sa Kariba 4

Ima tema:

http://forum.krstarica.com/threads/312998

Pirates-of-the-Caribbean-On-Stranger-Tides.jpg


Mada, klimavo je sve. Moguće je da se raskine ugovor i serijal tako bude ugašen prije početka snimanja.
 
Poslednja izmena:
A zbog cega bi raskinuli ugovor?

Sad, nije bas da sam luda za cetvrtim delom, meni se zaista svideo samo prvi, ali cisto me zanima zbog cega bi povukli projekat.

Kancelar Volta Diznija Dik Kuk je dao otkaz i poremetio u kompaniji štošta. Razlozi su sukobi sa ostalim rukovodstvom studija - nisu mu se sviđale brojne izmjene, kao tradicionalisti, i odlučio je da vrijeme da ode.

Ideja Pirata sa Kariba se rodila u kancelariji Dika Kuka, a čitava ličnost Džeka Speroua je takva kakva je zahvaljujući njemu (lik je potpuno lična improvi Džonija Depa, i dok su svi bili protiv, Dik Kuk je izforsirao da se Depov Sperou prihvati). Džoni Dep je priznao da je izgubio entuzijazam za snimanje četvrdog dijela. Njegovom ostavkom se otvara i podloga za mogućnost neispunjenja ugovora, tj. da u svom ovom pretumbavanju u Dizniju nestanu Pirati sa Kariba iz priče da niko nije ni zapazio.
 
Ja sam cuo da se snima posebna trilogija koja nema veze sa ovih tri dela Pirata... Fil bi trebao da prati sam Dzeka... Normalno pominjali bi se ponegde i ostali glumci, ali to ne bi bio nastavak Pirata sa Kariba, vec novi serijal... Evo sad videh i da je moguce da se nece snimiti. Iskreno nije mi krivo zbog toga. Ali sigurno bi bilo zabavno gledati Dzonija... :)
 
Pirates of the Carribean:On Stranger Tides izlazi ili kasne 2011.ili rane 2012.,kaže režiser Rob Maršal.Stvarno mi je žao što sjajni Gor Verbinski neće režirati i ako ja te pirate ne pratim,samo sam 2.deo gledao i nije loše,ali nije moj stil...ne volim taj žanr...
 
Evo vesti, izvor Blic.
Navodno glavna zenska uloga Penelope Kruz, wtf... :roll:


"Džoni Dep se našao na vrhu liste najplaćenijih holivudskih glumaca posle potpisivanja ugovora na 35 miliona dolara za ulogu kapetana Džeka Speroua u filmu "Pirati sa Kariba 4".
Ovo je minimalna suma koju će slavni glumac dobiti za snimanje četvrtog nastavka sage o gusarima "On Stranger Tides", jer će njegov honorar procentualno rasti u zavisnosti od zarade filma na boks ofisu.
Na listi 10 najplaćenijih glumaca iza Depa nalaze se Harison Ford, Tom Henks, Kameron Dijaz, Džim Keri, Vil Smit, Saša Baron Koen, Mel Gibson, Met Dejmon i Tom Kruz.


Studio Dizni odlučio se da Depu ponudi rekordnu sumu nakon što su druge dve zvezde franšize, Kira Najtli i Orlando Blum, odbili da i dalje glume u Piratima.
Holivudski mediji najavili su nedavno da će glavnu žensku ulogu preuzeti španska glumica Penelope Kruz, ali producenti još uvek nisu potvrdili tu vest. Dep je za treći deo Pirata, "Tajna škrinje", dobio 25 miliona dolara, a sa najnovijim honorarom njegova ukupna zarada za ceo serijal iznosi 84 miliona dolara".
 

Back
Top