piramide u srbiji

Док се ви зезате овде, Ртањ пребукиран ;)

Лондонски дневник Телеграф пише да су хотели на планини Ртањ у Србији пребукирани резервацијама људи који верују у пророчанство Маја о смаку света 21. децембра и мисле да ће на тој планини наћи спас
http://srbin.info/2012/12/opsada-rtnja-stranci-nagrnuli-zbog-smaka-sveta/

Српска планина Ртањ центар је ванземаљског живота и оностраних појава у целом свету, оцена је водећег америчког удружења љубитеља ванземаљаца и НЛО објеката као и светског конгреса УФО-лога одржаног у Балтимору прошлог месеца.
http://srbin.info/2012/11/amerikanci-proglasili-rtanj-centrom-vanzemaljskog-zivota/
 
Српска пирамида чува од смака света

Тагови: Коментари, Ставови, Ртањ, Србија, Данас на Балкану, Друштво, Европа

3871404895_cfa5940f26_b.jpg
© Flickr.com/tamburix/cc-by-sa 3.0

Ако желите да преживите смак света планиран за 21. децмебар, идите билиже српској планини Ртањ. У последње време све чешће говоре да овде, као и на руском Алтају и на француској плании Бјугараш може да се спасе живот, уједно да се попије локални чај од лековитих трава или да се нађе благо које је на врху планине некада сакрио чаробњак.

У принципу околина Ртња је идеално место како за одмерени одмор, так и за активни – за параглајдере, на пример. Али сад се у околним хотелима резервишу места мал те не за читаве породичне кланове. Листови се шарене од наслова попут Пар из Аустрије пред смак света иде на Ртањ.
Директор туристичког комплекса Ртањ Небојша Гајић каже да је број резервација у последње време скочио за 50% и да многи заиста виде овдашња места као уточиште. То је некаква параноја, ја лично у смак света не верујем, али многи верују, каже он. У сваком случају планина Ртањ висока један и по километар невероватно је загонетно место, каже Гајић.
Када почне неко невреме, то су стварно јаки громови и, бог ме, не памтим колико пута ми је сагорело све, од компјутера, па до... Нема заштите за то. То је као канонада, оно, кад бију топови. Могуће да су ово ванземаљци, ја их нисам видео. Е, сад се ту глобе око тога, да л' је то руку дело људских или је то природа урадила? Сада овде као и за Ртањ говоре да је то било под водом, да је овде било Панонско море, па сад има неких хиљаду ствари... Не знам ни ја шта бих о томе рекао.
А бивши музички продуцент и најпознатији локални становник Драгану Шоу је видео ванземаљце.
Висине су 2-2,5 метра. Прелепи су. Страховито лепи! Друго, они нас воле, јер они су нас зато стварали.
Драган Шоу има своју концепцију шта је Ртањ.
Он је, прво, центар земљине кугле овде. Друго, овде обитава бог Ра. То је пирамида, која је грађена у сврху праћења развоја земљине кугле. Ту су наши творци, наше тате. Богови су живели са нама на земљи. Грчка и египатска митологија говоре о томе. Ко је градио египатске пирамиде, него наше тате? Ко може 20 хиљада тона камена да подигне? Па данашњим дизалицама не могу то да ураде!
Истина, у смак света наш саговорник не верује, мада признаје да апокалиптички туризам иде на руку овим крајевима.
То је прелепо за нас, за угоститеље, за рад овде на Ртњу, и тако даље. Хвала тим туристима, али, поново одговорно тврдим, смака света неће бити. Смак света је почео од стварања света.
Чувени српски нуклеарни физичар Љубо Ристовски одавно проучва феномен планине Ртањ. У преписци са Гласом Русије он је између осталог указао на чуван феномен: на врху ове српске планине, пирамиди у Босни и на неким пирамидама у Ирану фиксирано је електромагнетно зрачење исте фреквенције од 28 килохерца. У ствари енергетика планине Ртањ је највећа загонетка која управо и рађа мноштво теорија, научних и мистичких.
Саша Нађфеј, извршни директор организације Дух Ртња, која од 21. до 23. децембра организује научну конференцију на лицу места, објаснио нам је став професора Љубе Ристовског, а уједно прдставио и друге податке. По речима Наџфеја, псоле проучавања енергетског поља планине Ртањ научници су дошли до занимљивих закључака. Ако се објасни поједностављено: пирамида комуницира са Космосом.
Ртањ апсорбује космичку енергију и негативне енергије око самог Ртња и трансформише их у позитивну енергију, која избија на ободима саме планине, где смо чак и лоцирали поједине енергетске тачке у виду локализованих енергетских снопова који избијају у неким деловима подножја самог Ртња у виду енергетских вулкана.
Значи, објашњава Саша Нађфеј, Ртањ као и свака пирамида поседује одговарајуће карактеристике у случају да се нека негативна енергија упути ка Земљи. Ртањ може да је ублажи. Као и да је појача. Друга је ствар што Дух Ртња категорички не подржава концепцију о смаку света и поводом ове српске планине сматра је типичном новинском патком.
У преписци са Гласом Русије професор Љубо Ристовски је такође саопштио да по његовом мишљењу боравак на Ртњу користан је за здравље, ако се човек разматра не само као телесно, већ и као енергетско биће. Научници су установили да после недељу дана проведених овде, побољшава се хемоглобин, па и два пута по 15 минута на Ртњу једнако је по ефекту као месец у санаторијуму. Ко је или шта направило ову необичну планину? Научници нису јединствени у мишљењу, каже Саша Наџфеј.
Што се његове геометрије тиче – он искључује могућност да је таква геометрија настала утицајем атмосферских прилика, утицајем ветрова, киша и т.д. Значи, то је перфектна геометрија која је у златном пресеку, чији су кракови такође у геометријској сразмери, чији се нагиби пресликавају са северне на јужну страну.
Ртањ је кречњачка планина, која је по нама, истраживачима центра Дух Ртња и по мом личном мишљењу, обликована планина у јасан и правилан пирамидални облик. То је урадила нека или интелигентна сила или интелигентна рука. У кречњаку има и силицијума много. Силицијум на молекуларном нивоу има решетку Кеопсове пирамиде. У ту гигантску пирамидалну структуру Ртња је уткано много молекуларних микропирамида, које такође имају способност преламања, када су микроталаси, када су те фине вибраторне енергије у питању. И када ви комбинујете гигантски кречњак, гигантску пирамиду – ту су ефекти заиста изузетни. Ви знате да ако поставите обичну картонску пирамиду – а то је патентирао чешки истраживач Карл Дрбал 1964. године – оријентисано странама света и ставите лист жилета у њу да буде оријентисан у правцима запад-исток, ви ћете без проблема наоштрити ту оштрицу жилета. Замислите шта једна гигантска пирамида од километар и по висине може да уради.
Веровати или не у предстојећу Апокалипсу лична је ствар сваког. На крају само да исакнемо да ако краја света не буде, све једно има смисла посетити Ртањ, макар због романтичног усамљеничког одмора. утврђено је да ртањски чај који расте само овде и то са јужне стране планине представља јак афродизијак...

http://serbian.ruvr.ru/2012_12_15/Srpska-piramida-chuva-od-smaka-sveta/
 
na televiziji je kod Vanje Bulica, gostovao, izvesni Zoran, koji svojim aparatom otkriva, mesta na kojima se nalayi, voda, nafta, gas i slicno.Nista novo jeli.
Ali ovaj covek tvrdi da je planina Rtanj u istocnoj srbiji, ustvari vestacka gradjevina piramidalnog oblika kako on to kaze. MOZE BITI.
Molim svakoga koje cuo nesto o ovome da mi se javi, ili napise nesto na ovu temu jer smatram da je vrlo zanimljiva, narocito za ljude iy istocne srbije, ne samo sto se tice mistike i sl.vec i sa ekonomske strane.
ma sigurno.tu caruje rogonja pfff
 

Back
Top