PIRAMIDA

Meni se ne dopada jer je iznošenje argumenata vremenski ograničeno, pa obično suparnici idu na bombastične izjave tipa parola, to mi ne izgleda kao ozbiljna rasprava niti pratim taj show.

nesons:
KATASTROFA !
Buka i halabuka , ni oko cega !
Sta je smisao te ludnice ?

Pokusala sam jednom da gledam, ali je taaaaako zamorno......Od onolike buke me zaboli glava....A tek publika???!!!!! E to mi se najvise gadi......Ko` dresirani majmuni, nakon svake recenice tapsu, dok im tamo neko daje znak......Vasar u studiju.

Strela:
Smisao je polemika po utvrđenim pravilima igre i sa
ograničenim vremenom za diskusiju.
Meni se dopada baš zbog te dinamike, dosadile su mi one
klasične dosadne pričaonice.

Dosadnih pricaonica ima previse , a ovih GLASNIH I NAVIJACKIH politickih ima samo ta jedna ! Bojim se da i one dosadne ne podivljaju .........i sta onda .......HAOS !
Bar da je dinamika oko neceg drugog , a ne oko politickih tema !?
A TEK GOSTI ?! :roll:
( sad ce svi poznati i u toj emisiji da se izredjaju ( posto su vec dosadili u svim ostalim emisijama )- cudi me da nisu u prvu emisiju zvali CECU :roll: )

nesons:
Dosadnih pricaonica ima previse , a ovih GLASNIH I NAVIJACKIH politickih ima samo ta jedna ! Bojim se da i one dosadne ne podivljaju .........i sta onda .......HAOS !
Bar da je dinamika oko neceg drugog , a ne oko politickih tema !?
A TEK GOSTI ?! :roll:
( sad ce svi poznati i u toj emisiji da se izredjaju ( posto su vec dosadili u svim ostalim emisijama )- cudi me da nisu u prvu emisiju zvali CECU :roll: )
Ha! ...al` su zato Isidoru Bjelicu brze-bolje pozvali... :roll:

ja sam se, bogami, zapitao u kakvoj to zemlji zivim kada Isidora Bjelica dobije najvise glasova...
vazno je da je donela pile, i svoju knigu da promovise...muka mi je od takvih licimera koji pljuju po najomrazenijoj grupi ljudi, i sad su kao face..."politicari su lopovi"...a sta je ona? ona zivi od toga sto je tamo radila...ona zivi od skandala, jer tako promovise sebe i svoje knjige...
izvini, Strelo, nije tema o njoj, ali da nisam gledao Piramidu, nikada ne bih znao da je takva ljiga...

propustio sam Vucica, a bas sam hteo da gledam...

Nexus 6:
ja sam se, bogami, zapitao u kakvoj to zemlji zivim kada Isidora Bjelica dobije najvise glasova...
vazno je da je donela pile, i svoju knigu da promovise...muka mi je od takvih licimera koji pljuju po najomrazenijoj grupi ljudi, i sad su kao face..."politicari su lopovi"...a sta je ona? ona zivi od toga sto je tamo radila...ona zivi od skandala, jer tako promovise sebe i svoje knjige...
izvini, Strelo, nije tema o njoj, ali da nisam gledao Piramidu, nikada ne bih znao da je takva ljiga...

propustio sam Vucica, a bas sam hteo da gledam...

Šteta što si Vučića propustio. Ja sam propustila ovu sa Isidorom.

kojim terminom ide ta emisija?
videla sam insert i deluje mi kao emisija za ljude koji nemaju sta drugo da rade,pa se bave gledanjem emisije,gde su cak i pevaci ''shvatili'' da su politicari..u svakom slucaju volela bih karleusu da vidim,pa bih molila ako bi mi neko rekao termin..

Back