Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Kako vam se dopada ovaj talk show?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesons:KATASTROFA !
Buka i halabuka , ni oko cega !
Sta je smisao te ludnice ?
nesons:KATASTROFA !
Buka i halabuka , ni oko cega !
Sta je smisao te ludnice ?
Strela:Smisao je polemika po utvrđenim pravilima igre i sa
ograničenim vremenom za diskusiju.
Meni se dopada baš zbog te dinamike, dosadile su mi one
klasične dosadne pričaonice.
Ha! ...al` su zato Isidoru Bjelicu brze-bolje pozvali...nesons:Dosadnih pricaonica ima previse , a ovih GLASNIH I NAVIJACKIH politickih ima samo ta jedna ! Bojim se da i one dosadne ne podivljaju .........i sta onda .......HAOS !
Bar da je dinamika oko neceg drugog , a ne oko politickih tema !?
A TEK GOSTI ?!
( sad ce svi poznati i u toj emisiji da se izredjaju ( posto su vec dosadili u svim ostalim emisijama )- cudi me da nisu u prvu emisiju zvali CECU )
ta bjelica mi je sva nekako smrdljiva ali kad je rekla za marovica da pusi svima u EU mogu ti reci da mi je na tren bila simpaticnagockey:Ha! ...al` su zato Isidoru Bjelicu brze-bolje pozvali...
Nexus 6:ja sam se, bogami, zapitao u kakvoj to zemlji zivim kada Isidora Bjelica dobije najvise glasova...
vazno je da je donela pile, i svoju knigu da promovise...muka mi je od takvih licimera koji pljuju po najomrazenijoj grupi ljudi, i sad su kao face..."politicari su lopovi"...a sta je ona? ona zivi od toga sto je tamo radila...ona zivi od skandala, jer tako promovise sebe i svoje knjige...
izvini, Strelo, nije tema o njoj, ali da nisam gledao Piramidu, nikada ne bih znao da je takva ljiga...
propustio sam Vucica, a bas sam hteo da gledam...