James 007
Primećen član
- Poruka
- 613
Nexus 6:mislis Donald Ramsfeld?
Oprostite na zabuni.Elvin:mister bond,jame bond( ),vi svakako mislite na donalda ramsfelda,trump je biznismen...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nexus 6:mislis Donald Ramsfeld?
Oprostite na zabuni.Elvin:mister bond,jame bond( ),vi svakako mislite na donalda ramsfelda,trump je biznismen...
PLESsitnihDEMONA:Hoce Stojkovic da im sudi? A Kosta Cavoshki zvani Prodana dusha da napise tuzbu?
Elvin:докле год их батић брани није битно ко ће бити тужилац,а ко судија
црно им се пише![]()
James 007:Ne zaboravite da je kampanja kandidata demokrata, John Kerry-a, bila finansirana od strane albanske mafije. I ja sam siguran da znate u kakvom je stanju naš odnos sa Albancima; da je John Kerry postao predsednik najmoćnije dražave na svetu, Amerika bi nasrnula na nas zbog Kosova.
James 007:Ne zaboravite da je kampanja kandidata demokrata, John Kerry-a, bila finansirana od strane albanske mafije. I ja sam siguran da znate u kakvom je stanju naš odnos sa Albancima; da je John Kerry postao predsednik najmoćnije dražave na svetu, Amerika bi nasrnula na nas zbog Kosova.
Pa sta sad ovi su kao bolji ? Pucaju na srbina albanci a ameri tresu srpske kuce. Kerry ,Bush, Klinton ...isto mi je.Pinter je Nobelovac to nije mala stvar.DukeofSerbia:Glas razuma.
Jary:Pa sta sad ovi su kao bolji ? Pucaju na srbina albanci a ameri tresu srpske kuce. Kerry ,Bush, Klinton ...isto mi je.Pinter je Nobelovac to nije mala stvar.
Nexus 6:pljuvanje po politicarima kako sve rade za pare, ovo-ono, a ogledalo nema...
Nexus 6:ima ljudi koji zive od bunta...i to najozbiljnije....
Nexus 6:ja samo kazem da ne treba odmah te ljude stavljati na pijedestal, samo zato sto se suprostavljaju autoritetu...
Duh Sekire:И Пинтер је левичар.
Иначе, левица и десница су одавно релативне ствари:
"U ekonomskoj politici sam desnicar,u socijalnoj politici levicar a u nacionalnoj-Francuz!" Zan Mari Lepen
Duh Sekire:Баш тако!
И онај смрад Мајкл Мур таман лепо почео у Колумбајну (који ми је данас омиљени филм), потегао тешке речи против Буша, кад после подржава Весли Кларка у кандидатури за председника. Шта сад, једна агресија је лоша, друга је добра!?
Исто ***** као и Анри Леви и остали што су тапшали бомбардовању Србије.
Харолд Пинтер и Ноам Чомски су прави критички интелектуалци!
Jary:Pa sta sad ovi su kao bolji ? Pucaju na srbina albanci a ameri tresu srpske kuce. Kerry ,Bush, Klinton ...isto mi je.Pinter je Nobelovac to nije mala stvar.
commodore:Cekaj Duke, kako HeBo nas Majkl Mur...?
Kako?
Meni je ono sto on prica razlozno i logicno... iako otvoreno podrzava Demokratsku Stranku u USA, i pazi da ne dira u fundamentalne tacke i poluge moci (citaj - u one najbrutalnije branioce liberalnog kapitalizma) Mur je sasvim legitiman kriticar americkog drustva...