Pinter: Busha i Blera pred sud

PLESsitnihDEMONA:
Hoce Stojkovic da im sudi? A Kosta Cavoshki zvani Prodana dusha da napise tuzbu?

А што је Коле "продана душа"? Издао је демократију?!?
Ето прилога мојој расправи о Вуку Бранковићу - и ви велики реформисту имате ту потребу за издајником.
Могу да се кладим да ти је Коштуница главни издајник реформи и "енергије 5. октобра".

Elvin:
докле год их батић брани није битно ко ће бити тужилац,а ко судија
црно им се пише:lol:
:) :) :)
Јесте ли чули да ће БКВ да брани босанске (муслиманске) навијаче који дижу тужбу против нашег фудбалског савеза, а поводом батина које су попили у Београду...

James 007:
Ne zaboravite da je kampanja kandidata demokrata, John Kerry-a, bila finansirana od strane albanske mafije. I ja sam siguran da znate u kakvom je stanju naš odnos sa Albancima; da je John Kerry postao predsednik najmoćnije dražave na svetu, Amerika bi nasrnula na nas zbog Kosova.

Па зато сам и ја питао.
Боље да рокају Арапе него нас, selbstverstendlich

Dzaba Nobelovac prica kad nema ko da slusa. Prosle nedelje Tadic je posetio Blera i procaskali onako bas fino o novim forama u golfu,pecanju i sl. jer nece valjda da ga podseca da nas je solio bombama da nam utera demos -creatios .Cinicno u njamanju ruku da stisnes ruku onom ljigavcu bljak,...

Jary:
Pa sta sad ovi su kao bolji ? Pucaju na srbina albanci a ameri tresu srpske kuce. Kerry ,Bush, Klinton ...isto mi je.Pinter je Nobelovac to nije mala stvar.

Баш тако!
И онај смрад Мајкл Мур таман лепо почео у Колумбајну (који ми је данас омиљени филм), потегао тешке речи против Буша, кад после подржава Весли Кларка у кандидатури за председника. Шта сад, једна агресија је лоша, друга је добра!?
Исто ***** као и Анри Леви и остали што су тапшали бомбардовању Србије.

Харолд Пинтер и Ноам Чомски су прави критички интелектуалци!

pa da...sve je relativno za ljude koji su po profesiji buntovnici...ne kazem da je to nesto lose...ali, oni zive od toga...od relativnosti...
ponekad me podsecaju na Isidoru Bjelicu...pljuvanje po politicarima kako sve rade za pare, ovo-ono, a ogledalo nema...

Па Вучића сам до сада бар пет пута чуо како каже:
"То разни аналитичари које купује онај ко им плаћа купус или пасуљ пљују по политичарима да су сви непоштени"...
У неком смислу је у праву, а у неком - ко га је терао да се бави политиком.

pa dobro...slozim se i ja sa radikalima tu i tamo...
u principu, sve je ovo moja rezignacija na onu Piramidu sa Bjelicom i Covicem...nebitno sta ja mislim o njemu, pogotovo posle koalicije sa PSSom, ali ONA ne moze da mu pljune pod prozor, bre...
sve u svemu...ima ljudi koji zive od bunta...i to najozbiljnije...

Nexus 6:
ja samo kazem da ne treba odmah te ljude stavljati na pijedestal, samo zato sto se suprostavljaju autoritetu...

Па рецимо... Ево шта сам поставио у једној другој расправи:
The universe is full of dualities. Everything is relative; values have meaning only by comparison. For instance, a task can only be “easy” if it is being compared to some other task that is relatively more difficult. If there’s nothing else to compare against, the task cannot be rated in terms of difficulty. Similarly, we can only say an object is “long” if we’re comparing it against another similar object that is shorter. Each half of a duality cannot exist without the other half. A descriptive concept creates its own opposite.

Дакле, ако ја после навођења Мајкла Мура хвалим Чомског то само значи да је он релативно цар у односу на њега, у поређењу са њим. Цар јер је био доследнији. То не значи да је он у свему у праву.
Наравно, то је моје субјективно мишљење одређено мојим положајем. Неком Албанцу ће вероватно и Мур бити до краја логичан.

Duh Sekire:
И Пинтер је левичар.
Иначе, левица и десница су одавно релативне ствари:
"U ekonomskoj politici sam desnicar,u socijalnoj politici levicar a u nacionalnoj-Francuz!" Zan Mari Lepen

E sa ovim što je rekao Lepen se u potpunosti slažem.
Danas više nema klasične levice i desnice, sve je izmiksovano. To je politički postmodernizam 21. veka.

Duh Sekire:
Баш тако!
И онај смрад Мајкл Мур таман лепо почео у Колумбајну (који ми је данас омиљени филм), потегао тешке речи против Буша, кад после подржава Весли Кларка у кандидатури за председника. Шта сад, једна агресија је лоша, друга је добра!?
Исто ***** као и Анри Леви и остали што су тапшали бомбардовању Србије.

Харолд Пинтер и Ноам Чомски су прави критички интелектуалци!

Ј*** вас Мајкл Мур.

Cekaj Duke, kako HeBo nas Majkl Mur...?
Kako?
Meni je ono sto on prica razlozno i logicno... iako otvoreno podrzava Demokratsku Stranku u USA, i pazi da ne dira u fundamentalne tacke i poluge moci (citaj - u one najbrutalnije branioce liberalnog kapitalizma) Mur je sasvim legitiman kriticar americkog drustva...

commodore:
Cekaj Duke, kako HeBo nas Majkl Mur...?
Kako?
Meni je ono sto on prica razlozno i logicno... iako otvoreno podrzava Demokratsku Stranku u USA, i pazi da ne dira u fundamentalne tacke i poluge moci (citaj - u one najbrutalnije branioce liberalnog kapitalizma) Mur je sasvim legitiman kriticar americkog drustva...

Обичан лево-либерални кретен. Хоћеш доказе?

Back