Pink - može li da se padne niže

KPCTAHK

Poznat
Poruka
8.695
Ono kada ti Pink cure vređaju intelekt namećući svoj način shvatanja morala i kulture. Pitam se da li je Srbija, kao država, pala tako nisko da je u njoj dozvoljeno sve? Može li da se padne niže?

PINK CURE.jpg
 
Muka mi je od te kvazi televezije i od te zene sto se valja po podu.
Не могу да верујем да такве пуштају из лударе и онда дођу право на Пинк-ТВ ...То што подржава Вучића боће да јој је једина квалификација да се тим нечасним послом бави ...
 
Пинк није ништа измислио, већ се угледа на своје западњачке узоре.

Чим се дозволи приватна својина на медијима и пословање по принципу тржишта и гледаности, обавезно се заврши на нивоу Пинка и Хепија.
 
Није проблем што је она накарадна особа, већ што се тиме нормалним људима интелект вређа ...
Фора је да особа изазива и позитивне и негативне емоције.Једном делу публике се ствара утисак да су бољи од ње, па јој се они гледајући њене наступе у ствари ругају.

Све су то осмислили медијски тимови који одлично знају свој посао.
 
Што се неки људи толико љуте на Пинк и Хепи?

Сви сте за приватну својину и пословање медија по профитној основи. Без оваквих емисија нема гледаности, па онда ни реклама ни профита за власника медија.Пинк би могао да емитује класичну музику али то би пратило 4-5% гледалаца.

Ваљда вам је важно да сада медији раде по тржишним принципима, а не да се враћамо у зло доба социјализма, када су телевизије емитовале програм без обзира на његову гледаност.

Дакле, ко год је за приватну својину над медијима и тржишно пословање ТВ станица, мора подржавати Пинк као врло успешно медијско предузеће.

Истина, Пинк заглупљује Српчиће, али ваљда је важније тржишно пословање и профит него последице тог пословања.
 
Normalna Srbija se može napraviti jedino na zgarištu Pinka , Informera, Kurira ....
И Вучиће - њега не смемо заборавити ... Стварно мислим да би Србија више напредовала са Селаковићем и Ђурићем на чело државе ... То су веома образовани, културни и добри момци ...
 
Не могу да верујем да такве пуштају из лударе и онда дођу право на Пинк-ТВ ...То што подржава Вучића боће да јој је једина квалификација да се тим нечасним послом бави ...
Promenila je ponasanje kada je uvatila nekog glavonju da kara (cekam vec izvesno vreme da ispliva ko je taj)
Dobila zaledjinu pa moze da se glupira koliko hoce, a sa druge strane, i narod koji to prati i nije za bolje
 

Back
Top