PINK I ZA SMRTNIKE, U OSNOVNOJ PONUDI TOTAL TV-a

poslednjiskaut

Obećava
Poruka
55
SBB i Pink pustice najpopularnije kanale u osnovni paket Total TV-a!
Ljubitelji Pinka neće morati više da plaćaju preskupi Pink paket. Ovim, reklo bi se, Total TV zaista više nema konkurenciju, niti će je uskoro dobiti.

A ove dve kompanije obavestavaju o sledecem:
Posle dugogodisnje uspesne saradnje na distribuciji Pinkovih tematskih kanala, SBB i Pink su se dogovorili da saradnju podignu na jos visi nivo. Naime, ove dve kompanije potpisale su ugovor o strateskom partnerstvu kojim je kompletna satelitska (DTH) distribucija svih Pinkovih kanala za teritoriju Evrope ukljucujuci i Srbiju i sve terititorije bivse Jugoslavije poverena SBB- u i njegovoj satelitskoj platformi Total TV.

Najveca novost, a ujedno i pogodnost za sve kako sadasnje, tako i buduce korisnike Total TV-a je da ce nacionalni Pinkovi kanali (Pink, Pink M, PinkBH) postati deo Plus, odnosno Total TV paketa.
U istom paketu svi korisnici u Srbiji i Crnoj Gori moci ce da prate jos 3 Pink kanala - Pink Kids, Pink Family i Pink Music.

Ljubitelji muzike ce moci da uzivaju uz muzicki paket koji ce u svojoj ponudi sadrzati Pink Extra, Pink Plus i Super Pink.
Veliko interesovanje kod gledalaca izazivaju Pink filmski kanali koje ce korisnici Total TV-a i dalje moci da prate preko filmskog paketa koji sadrzi: Pink Movies (24 sata strani filmski program), Pink Film (24 sata domaci filmovi) kao i Pink Action (24 sata akcionih filmova ).

Korisnici mogu da ocekuju jos dva nova kanala u bliskoj buducnosti, takodje iz Pinkove porodice kanala: Super Pink - muzicki kanal, koji ce biti svrstan u muzicki paket i Pink Slovenija, koji ce biti deo Total TV paketa u Sloveniji. Ubrzo nakon toga, krenuce i emitovanje Pink Soap kanala, namenjenog ljubiteljima popularnih serija i tele-novela.

Pretplatnici iz Evrope, koji prate program Pinka putem DTH distribucije, dobice nove Total TV prijemnike na kojima ce nastaviti da gledaju Pink programe posle iskljucenja IREDETO sistema koje se planira za kraj oktobra.
Vlasnik Pink International Company i generalni direktor Pink Media Group, g-din Zeljko Mitrovic rekao je nakon potpisivanja ugovora: “Potpisivanje ovakvog ugovora je vazno ne samo za Pink i SBB kao samo jos jedna potvrda dosadasnje uspesne saradnje, nego je vazno za sve gledaoce Pinkovih kanala koji su vec korisnici Total TV-a i onih koji ce to tek postati. Prosirenje Pinkove platforme kanala i pokretanje jos specijalizovanih programa ce, siguran sam, naici na veliko interesovanje kod publike".

G-din Dragan Solak, predsednik uprave i generalni direktor SBB-a je dodao: “Ovaj korak je dosao kao prirodan nastavak nase saradnje. Pink je lider u svom poslu i po mnogo cemu jedinstvena kompanija na ovim prostorima. Total TV je najuspesnija regionalna satelitska platforma bazirana na vrhunskoj ponudi programa i najsavremenijoj tehnologiji. Pink je i do sada bio izuzetno vazan faktor u uspehu Total TV-a, a sada postaje jedan od temelja na kojima planiramo dalju izgradnju nase platforme i ja sam presrecan zbog toga.“

Kompanija Pink i SBB su lideri u svojim delatnostima na teritiriji bivse Jugoslavije.
TV Pink kao najprepoznatljiviji brend Pink Media Group ove godine slavi 15 godina postojanja i uspeha koji je ostvaren zajedno sa gledaocima. Rezultat tog uspeha su i ostali Pinkovi kanali koji ce od sada biti dostupni korisnicima Total TV-a.

SBB je najveci provajder digitalne i anlogne kablovske televizije i širokopojasnog Interneta u Srbiji i najznacajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u pet zemalja svojom Total TV platformom. U saradnji sa Telemachom iz Slovenije, sa kojim ima iste vecinske vlasnike i predsednika uprave, cini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadasnje drzave i platforma je na kojoj su nastali mnogi novi tematski TV kanali, od kojih su neki, poput Sport Kluba i Ultre, izuzetno uspesni.
 

Back
Top