Pilule- iskustva

milicica&decko

Ističe se
Poruka
2.314
Mozda je tema više za zdrsvlje ali pošto se tiče ženskog zdravlja pokrećem je na temi žene

koristim ih već duži niz godina. Naravno uz redovne kontrole ginekologa i povremene lab. krvi.
Ginekološkinja mi ih je preporučila zbog regulacije hormona, bolnih i neredovnih menstruacija i još svasta nešto.
Nisam imala nikakvih loših efekata. Na početku je bilo malo mučnine vrtoglavice i smanjenog libida. To je se nestalo posle tri meseca.
Takođe moj strah od neželjene trudnoće je nestao.
Tako da pored toga

Mozda je tema više za zdrsvlje ali pošto se tiče ženskog zdravlja pokrećem je na temi žene

koristim ih već duži niz godina. Naravno uz redovne kontrole ginekologa i povremene lab. krvi.
Ginekološkinja mi ih je preporučila zbog regulacije hormona, bolnih i neredovnih menstruacija i još svasta nešto.
Nisam imala nikakvih loših efekata. Na početku je bilo malo mučnine vrtoglavice i smanjenog libida. To je se nestalo posle tri meseca.
Takođe moj strah od neželjene trudnoće je nestao.
Tako da pored toga
Ниси завршила увод, вероватно ти се обрисало а отишло...

koliko zavidim ženama kojima su pilule prijale, kojima su bile efikasna kontracepcija i kojima nisu negativno uticale na raspoloženje i kožu

meni su bile užasne, čak i one niskodozne. a da su mu prijale, ostala bih na njima do kraja reproduktivnog života, pošto evo imam 45 godina i i dalje nažalost moram da koristim kontracepciju jer kaže ginekolog da su mi sve jajne ćelije i dalje na broju i u dobrom stanju. a ne bih da mi se omane biološko dete jer to nikad nisam želela

Back