- Poruka
- 102.323
Francuski pronalazač Kristijan Poenševal je iymislio pilulu koja čini da vaši prdeži mirišu na ruže ili čak čokoladu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam ti rekla!Francuski pronalazač Kristijan Poenševal je iymislio pilulu koja čini da vaši prdeži mirišu na ruže ili čak čokoladu.
Pogledajte prilog 1875545
Gde ih kupuješ?Jesam ti rekla!![]()
Volis li da ti zensko salje vjetar u jedra?Gde ih kupuješ?

Ako si na mene mislio, onda nisi pomno pratio moj lik i delo na krstariciŠta ti se desilo to kad samo o prdežima razmišljaš? Još jedna takva tema i ozbiljno ću da se zabrinem. Prosto ne mogu da se naviknem na takvog tebe

Ima tu raznih naslova iz tvoje kopipaste proizvodnje, ali te dve sa prduckanjem baš privlače pažnjuAko si na mene mislio, onda nisi pomno pratio moj lik i delo na krstarici![]()

Moje teme su izuzetno retko copy/paste. Ili naglasim glavnu stvar o kojoj bi da pričam sa nekoliko rečenica izvornog teksta ili je kombinacija informacija iz nekoliko izvora.Ima tu raznih naslova iz tvoje kopipaste proizvodnje, ali te dve sa prduckanjem baš privlače pažnju
Jedini preživeli u zatvorenom prostoruPrdim - dakle postojim![]()