jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
ko hoce nesto bezalkoholno?
Venerice...ovo je za tebe...crna je...nije bela...ne brini
Venerice...ovo je za tebe...crna je...nije bela...ne brini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
More Mare je cudo ;-)Venerica Bgd:nisam ni ja,vise volim sve slane grickalice,,,ali minjoni...mogla sam neku cokliticu usput da kupim...snikersic...a nema stefana da podelimo...
ozdravila?pa nisam ni sumnjala ja u mareta..jesam ti lepo rekla idi u teretanu i ozdravices?!![]()
hmmm.sa stefanom???zar jesi???duso,izvini,moram da te razocaram,al mislim da je zaboravio da te povedeNata_lijaBG:Kako sama?! :shock:
A da, ja sam sa Steffanom...;-)

Kako je to moglo da mu se desi?!Venerica Bgd:hmmm.sa stefanom???zar jesi???duso,izvini,moram da te razocaram,al mislim da je zaboravio da te povede![]()

...joj ove smedjokose ce mi doci glave....puknucu od smejanja 

Nata_lijaBG:Kako je to moglo da mu se desi?!![]()
Nemo` da puknes, sta cemo mi onda? :-)jacques:...joj ove smedjokose ce mi doci glave....puknucu od smejanja
hvala za keksice sa borovnicom..mljac mljac...krk njam
znaci danas dobro da gledamo kad prelazimo ulicu?...hehe....vazi...ma ne brini nista....nije to tesko...samo opusteno
![]()
Corto Malteze:e a jel ima neko pojma o tome gde bi
on sada mogao biti![]()
Nata_lijaBG:Nemo` da puknes, sta cemo mi onda? :-)
...pa da me mazite i pazite jacques:...joj ove smedjokose ce mi doci glave....puknucu od smejanja
hvala za keksice sa borovnicom..mljac mljac...krk njam
znaci danas dobro da gledamo kad prelazimo ulicu?...hehe....vazi...ma ne brini nista....nije to tesko...samo opusteno
![]()

Ka`em ja, nas cetvoro...jacques:...pa da me mazite i pazite
![]()
Venerica Bgd:ja sipala,i cekam te![]()
8)