Pijan i drogiran slupaš meklaren i slobodan si čovek (jer si Vučićev kum). Prijaviš pijanog i drogiranog kuma i ideš u zatvor (jer nisi Vučićeva kuma)

Žižoč

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.329

Pijan i drogiran slupaš „meklaren“ i slobodan si čovek (jer si Vučićev kum). Prijaviš pijanog i drogiranog kuma i ideš u zatvor (jer nisi Vučićeva kuma)​

https://nova.rs/vesti/hronika/pijan...g-kuma-i-ides-u-zatvor-jer-nisi-vuciceva-kuma

06. jul 2023 18:05

1688650401-1678126641-VEC_7843-01aa-750x500.jpg
Nikola Petrović, Katarina Petrović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Privatna arhiva

Dok se policajka iz Valjeva Katarina Petrović nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, zbog optužbi da je zloupotrebila službeni položaj tako što je obelodanila informaciju da je Nikola Petrovića, kum predsednika Aleksandra Vučića, pod dejstvom kokaina i alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve žene zadobile povrede. Sa druge strane, vinovnik pomenute nesreće, Petrović, nalazi se na slobodi.

Javnost u Srbiji još jednom ima priliku da iz prvog reda svedoči još jednom teatru apsurda. Naime, policajka iz Valjeva Katarina Petrović uhapšena je u ponedeljak zbog navodne zloupotrebe službenog položaja. Kako je NIN objavio, na teret joj se zapravo stavlja da je odala infomraciju koju MUP duže vreme nije dostavljao tužilaštvu – da je Nikola Petrović bio pod dejstvom kokaina i alkohola u trenutku kada je skrivio saobraćajnu nezgodu na Dedinju.

Foto: Nova

Kako se navodi u rešenju za određivanje policijskog zadržavanja, u koji je NIN imao uvid, policajka se tereti da je kopirala dokumenta o nesreći, a potom je putem Tvitera to dostavila narodnoj poslanici Mariniki Tepić, koja je to dalje obnarodovala 18. juna 2023.


„Zapravo radi se o dokumentu-potvrdi veštačenja, koji dokazuje da je kum Aleksandra Vučića bio pod dejstvom kokaina i alkohola kada je skupocenim automobilom meklaren (čija se vrednost, bez dodatne opreme, procenjuje na 540.000 evra), kršeći saobraćajne propise izazvao sudar na Dedinju. Tada je naleteo na dve žene koje je lakše povredio“, navodi NIN. Nakon što je saslušana, njoj je određen pritvor do 30 dana.


Građani se okupili ispred zatvora u znak podrške uhapšenoj policajki: Katarinu optužuju da je dostavila izveštaj o udesu koji je pijan i drogiran izazvao Vučićev kum VIDEOParalelno sa tim, Nikola Petrović, predsednikov kum koji je izazvao nesreću dok se svojim „meklarenom“ kretao iz sporedne ulice ka Užičkoj, gde se nije zaustavio na znak „stop“, već je nastavio kretanje i udario u automobil koji se u tom trenutku kretao Užičkom, i dalje je na slobodi. Petrović je izazvao takvu nesreću da su se od siline udarca oba automobila zabila u ogradu Doma Patrijaršije, a dve povređene žene su prevezene u Urgentni centar.

1678126756-VEC_7983-01-1024x683.jpeg
Saobraćajna nesreća u Užičkoj ulici Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Međutim, Petrović ne samo da se ne nalazi u pritvoru, već je i sam izveštaj o ovoj nesreći više od dva meseca putovao od policije do tužilaštva, iako je reč o prilično jasnoj stvari i nezgodi kakve se u Beogradu dešavaju svakodnevno, a MUP o njima obaveštava javnost. U ovom slučaju, ne samo da javnost nije obaveštena u redovnom saopštenju, već je policija za naš portal samo potvrdila da se ovaj događaj odigrao kobnog dana, ne navodeći bilo kakve detalje.

1678126673-VEC_7904-01-1024x683.jpeg
Saobraćajna nesreća u Užičkoj ulici Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ako je suditi po ponašanju policijskih službenika koje smo zatekli na licu mesta tog 6. marta, a koji su od naših reportera želeli da saznaju šta mi tu radimo i kako smo saznali za ovu nezgodu, stiče se utisak da je postojala namera da se ceo slučaj zataška.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pravi Srbi više ne žele da trpe režim Aleksandra Vučića. Zato se džaba Vučić nada da će energija masovnih protesta splasnuti. On svojim potezima samo dodaje energiju protestima. To je sada jedan masovni pokret pravih Srba koji ne može više da se zaustavi. Duh je pušten iz boce.
 
Pravi Srbi više ne žele da trpe režim Aleksandra Vučića.
Odakle ti znaš šta pravi Srbi žele ili ne žele?
Za nedelju dana otkako si se učlanio, imaš preko 430 provokatorskih poruka.
To je 60 poruka dnevno, svakih 20 minuta po jedna.
Pa kome ti prodaješ mooda za bubrege, provokatoru?
 
Kum zaradio posteno razume se, al nije skroman kao glavni kum AV koji vozi Skodu, jede pasulj i ne jede snicle u Berlinu sve zbog dobrobiti Srbije.
Mstislav, vidiš kako ti znaš lijepo napisati kada želiš.

🥰

Ljubi brat.

🐈🐈‍⬛
 
Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)

Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)​

06.07.2023, 20:30​

VALJEVO PROTIV NASILJA – PRAVDA I SLOBODA ZA KATARINU​

Čertvrti protestni skup "Valjevo protiv nasilja" održan je večeras na Gradskom trgu, a nakon govora organizovana je protestna šetnja centralnim gradskim ulicama i do zgrade valjevske policije.

Na protestu su govorili Hadži Nenad Maričić, glumac, Emilija Milenmović, studentkinja FPN i Branko Ivković, advokat uhapšene policajke iz Valjeva Katarine Petrović, koja je osumnjičena da je iznela u javnost policijske podatke o tome da je Nikola Petrović, kum predsednika Aleksandra Vučića, izazvao saobraćajnu nesreću u Beogradu pod dejstvom alkohola i kokaina.

Valjevski advokat Branko Ivković se obratio kao "ponosni građanin grada u kojem se rađaju heroji". On je ocenio da živimo u državi ogoljenog nasilja i apsolutnog bezakonja, te da je "juče žrtva bio Aleksandar Obradović, danas Katarina Petrović, sutra će biti neko od nas".

Ivković je rekao da njegova klijentkinja Katarina Petrović nije više mogla da trpi laži i želela je da Srbija zna istinu.

- Ja vam danas neću pričati o zakonima i krivičnim delima jer svi znamo da živimo u državi ogoljenog nasilja i apsolutnog bezakonja. Sa ovog mesta poručujemo svima onima koji su umislili da su jači od pravde i istine da ukoliko tokom sledeće nedelje naša Katarina ne bude na slobodi, Valjevo će doći u Beograd, pozvaćemo celu Srbiju da nam se pridruži i nećemo se vratiti u naš grad bez nje! Nema nazad! - poručio je Branko Ivković.
Građani su nosili transparente na kojima je pisalo "Pravda i sloboda za Katarinu".

"Nisam ovde da bih držao duge govore. Već nam je svima odavno poznato zašto smo mi svi ovde. Zbog kog i kakvog nasilja se okupljamo. Znamo dobro jer to nasilje suviše dugo traje, jer je prešlo sve granice i ne može se više izdržati. Sav normalan svet u ovoj zemlji ustao je i rekao dosta!", kazao je glumac Hadži Nenad Maričić na četvrtom protestu "Valjevo protiv nasilja".

Hadži Nenad Maričić

Hadži Nenad Maričić (Foto: Kolubarske.rs)

- Samo njima nije jasno, samo oni ne razumeju protiv kog nasilja je to narod u Srbiji krenuo u proteste. Ne razumeju, jer su oni generatori, iskonski izvor nasilja već trideset godina. Ne razumeju da je nasilje mržnja koju su sejali gde god su stigli..., da je nasilje reći kao predsednik države – "Da se skupi pet miliona neću nijedan zahtev da ispunim, da je nasilje reklamirati svoj narod kao jeftinu radnu snagu, da je nasilje paliti novinarima kuće i progoniti ih, da je nasilje govoriti kako smo ekonomski snažni dok privrednici prosipaju tone mleka, da je nasilje pritiskati lekare, heroje koji su pre dve godine rizikovali svoje živote u bolnicama širom zemlje, da dođu na besmisleni kontramiting – rekao je Hadži Nenad Maričić i dodao:

- Samo njima nije jasno da je nasilje pretvoriti skupštinu u cirkus, da je nasilje kada narodni poslanici čitavu jednu profesiju, moje kolege, teraju da idu iz zemlje, da je nasilje kada na zemljoradnike koji traže bolje uslove za svoju proizvodnju šalješ batinaše, da je nasilje kada hapsiš one policajce koji pošteno rade svoj posao samo zato đto to ne odgovara tvom mafijaškom sistemu. Nasilje je kada pristojan svet nazivaš fašistima, ustašama, ološem samo zato što ne pristaju da te gledaju 30 godina kako ne radiš ništa osim što čuvaš vlast i nazivaš druge izdajnicima, dok te savetuju oni koji su bombardovali Srbiju - kazao je Hadži Nenad Maričić i zaključio:

- To je nasilje! I narod kaže dosta!. Nema više nazad. Nijedan korak nazad dok ne oteramo zlo, dok ne stvorimo zemlju u kojoj će ostati naša deca... Vreme je da idemo do kraja! Da budemo jedinstveni, da budemo zajedno! Mi drugu zemlju nemamo! - poručio je glumac Hadži Nenad Maričić.

Emilija Milenković

Emilija Milenković (Foto: Kolubarske.rs)

Na četvrtom protestu "Valjevo protiv nasilja na Gradskom trgu govorila je i studentkinja Fakulteta političkih nauka Emilija Milenković.

- Izašli ste na ulicu u svom gradu gde živite, gde radite, gde ste stvorili porodicu, svesni posledica i nasilja koje možete očekivati ukoliko se suprotstavite vladajućem režimu. Njihov obruč mnogo više steže u manjim sredinama, ali je baš zato važno da znate da niste sami u svojoj borbi - rekla je Emilija.

Dodala je da mladoj osobi koja završi fakultet i poželi da se vrati svojoj porodici i svom rodnom gradu ova vlast poručuje da će teško dobiti posao ukoliko nema partijsku knjižicu, da će, ako i dobije posao, morati ne samo da ćuti i trpi pritiske režima, već će morati i da radi za tu stranku.

- A na kraju, ako ipak posluša svoju savest, obavlja svoj posao izostavljajući stranačke interese i buni se protiv nepravde, moraće da trpi posledice i to je nasilje. Pa, onda nije ni čudo što mladi masovno odlaze iz zemlje, što traže dostojanstveniji život, što traže demokratsko društvo u kojem neće morati da trpe represiju autoritarnog vođe... Nasilje, kriminal i demagogija bahate vlasti nisu ono u čemu želimo da živimo sutra i zato ćemo da se izborimo za bolju i pošteniju Srbiju. Nema povlačenja! - poručila je Milenkovićeva.

Posle skupa na Gradskom trgu usledila je protestna šetnja centralnim gradskim ulicama. Građani su krenuli Karađorđevom ulicom, a kada su stigli do ulaza u Naselje Kolubara dva, umesto da skrenu levo u Uzun Mirkovu ulicu i šetnju nastave prema Ulici Dr Pantića, kako je bilo planirano, skrenuli su desno prema policijskoj upravi gde su zvižducima i povicima negodovanja iskazali protivljenje zbog hapšenja policajke iz Valjeva Katarine Petrović.
 

Pijan i drogiran slupaš „meklaren“ i slobodan si čovek (jer si Vučićev kum). Prijaviš pijanog i drogiranog kuma i ideš u zatvor (jer nisi Vučićeva kuma)​

https://nova.rs/vesti/hronika/pijan...g-kuma-i-ides-u-zatvor-jer-nisi-vuciceva-kuma

06. jul 2023 18:05

1688650401-1678126641-VEC_7843-01aa-750x500.jpg
Nikola Petrović, Katarina Petrović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Privatna arhiva

Dok se policajka iz Valjeva Katarina Petrović nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, zbog optužbi da je zloupotrebila službeni položaj tako što je obelodanila informaciju da je Nikola Petrovića, kum predsednika Aleksandra Vučića, pod dejstvom kokaina i alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve žene zadobile povrede. Sa druge strane, vinovnik pomenute nesreće, Petrović, nalazi se na slobodi.

Javnost u Srbiji još jednom ima priliku da iz prvog reda svedoči još jednom teatru apsurda. Naime, policajka iz Valjeva Katarina Petrović uhapšena je u ponedeljak zbog navodne zloupotrebe službenog položaja. Kako je NIN objavio, na teret joj se zapravo stavlja da je odala infomraciju koju MUP duže vreme nije dostavljao tužilaštvu – da je Nikola Petrović bio pod dejstvom kokaina i alkohola u trenutku kada je skrivio saobraćajnu nezgodu na Dedinju.

Foto: Nova

Kako se navodi u rešenju za određivanje policijskog zadržavanja, u koji je NIN imao uvid, policajka se tereti da je kopirala dokumenta o nesreći, a potom je putem Tvitera to dostavila narodnoj poslanici Mariniki Tepić, koja je to dalje obnarodovala 18. juna 2023.


„Zapravo radi se o dokumentu-potvrdi veštačenja, koji dokazuje da je kum Aleksandra Vučića bio pod dejstvom kokaina i alkohola kada je skupocenim automobilom meklaren (čija se vrednost, bez dodatne opreme, procenjuje na 540.000 evra), kršeći saobraćajne propise izazvao sudar na Dedinju. Tada je naleteo na dve žene koje je lakše povredio“, navodi NIN. Nakon što je saslušana, njoj je određen pritvor do 30 dana.


Građani se okupili ispred zatvora u znak podrške uhapšenoj policajki: Katarinu optužuju da je dostavila izveštaj o udesu koji je pijan i drogiran izazvao Vučićev kum VIDEOParalelno sa tim, Nikola Petrović, predsednikov kum koji je izazvao nesreću dok se svojim „meklarenom“ kretao iz sporedne ulice ka Užičkoj, gde se nije zaustavio na znak „stop“, već je nastavio kretanje i udario u automobil koji se u tom trenutku kretao Užičkom, i dalje je na slobodi. Petrović je izazvao takvu nesreću da su se od siline udarca oba automobila zabila u ogradu Doma Patrijaršije, a dve povređene žene su prevezene u Urgentni centar.

1678126756-VEC_7983-01-1024x683.jpeg
Saobraćajna nesreća u Užičkoj ulici Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Međutim, Petrović ne samo da se ne nalazi u pritvoru, već je i sam izveštaj o ovoj nesreći više od dva meseca putovao od policije do tužilaštva, iako je reč o prilično jasnoj stvari i nezgodi kakve se u Beogradu dešavaju svakodnevno, a MUP o njima obaveštava javnost. U ovom slučaju, ne samo da javnost nije obaveštena u redovnom saopštenju, već je policija za naš portal samo potvrdila da se ovaj događaj odigrao kobnog dana, ne navodeći bilo kakve detalje.

1678126673-VEC_7904-01-1024x683.jpeg
Saobraćajna nesreća u Užičkoj ulici Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ako je suditi po ponašanju policijskih službenika koje smo zatekli na licu mesta tog 6. marta, a koji su od naših reportera želeli da saznaju šta mi tu radimo i kako smo saznali za ovu nezgodu, stiče se utisak da je postojala namera da se ceo slučaj zataška.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pravi Srbi više ne žele da trpe režim Aleksandra Vučića. Zato se džaba Vučić nada da će energija masovnih protesta splasnuti. On svojim potezima samo dodaje energiju protestima. To je sada jedan masovni pokret pravih Srba koji ne može više da se zaustavi. Duh je pušten iz boce.
Tuga,ništa drugo.Ovo je bolesno stanje.
 
Tuga,ništa drugo.Ovo je bolesno stanje.

ovo je BITNIJE od Kosova
jer, šta će mi kojmoj Kosovo da živim u kumovskoj državi?!
sa druge strane, da smo bili država i narod PRAVDE barem one pravosudne, ako ne moralne
kosovo ne bi ni izgubili, tj ne bi bili na korak od gubljenja kosova jer smo mu mi protivustavno
poklonili državnost, mic po mic, moram da ranim decu! i eto dok vi naraniste decu ostadoste
i bez države i a još malo i bez dece!
 
Normalno.

Zato sam se i uclanio u SNS, ima da pisam po sirotinji.
Do sad si svog Meklarena držao u garaži, ali sad kad si dobio člansku kartu može da krene zezanje.

Ima deca da trče za tobom po celom selu. Nakrivi šešir i uživaj.
 
Pravi Srbi više ne žele da trpe režim Aleksandra Vučića. Zato se džaba Vučić nada da će energija masovnih protesta splasnuti. On svojim potezima samo dodaje energiju protestima. To je sada jedan masovni pokret pravih Srba koji ne može više da se zaustavi. Duh je pušten iz boce.
ma jebho te vucic. nije to do njega vec do ljudi okupljene oko vlasti.

zamenimo vucica za nekog drugog a stotine hiljada ljudi je naviklo da bude bahato, ko ce njih da zameni?
 
Катарина ће вероватно изгубити посао, бити у притвору и изложена кривичном прогону.Све то да би омогућила Мариники да мало напада режим, са којим је њен страначки шеф направио дил.

Неће јој се то исплатити.
 

Back
Top