Vandal_Maka
Početnik
- Poruka
- 3
sta mislite o stavljanju pirsinga na jezik? gde u ns moze da se uradi i koliko kosta?
hvala :wink:
hvala :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa skontacu SAM :wink: u svakom slucaju hvala na savetimansbee:a sama skontaj da li ti je zaista neophodan.
Pa naravno da moze ako se ne uradi pravilno i ako se ne prate pravila ciscenja itd. kasnijelaa-laa:Koliko sam ja cula, pirsing jezika moze biti narocito opasan. Isto kao i pirsing pupka...
Vandal_Maka:pa skontacu SAM :wink: u svakom slucaju hvala na savetimansbee:a sama skontaj da li ti je zaista neophodan.
Pera_Zdera:E pitaj petite_brebis.
Ona je pominjala neke cifre od 1400 din do 50e.
A sta mislim.
Da je to glupost. Nicemu ne sluzi a jos i smeta, i jos platis za to.
Mada ukrasavanja tela uvek bilo i bice.(mada meni to nije ukras, nekom mozda jeste) Mada nisam se nikad ni druzio sa nekom koja to ima, mozda bi pobleze, iskustveno misljenje bilo drugacije. A to je sad izgleda trend kod malenih devojcica.
No moje trenutno misljenje je da je to glupost.
daaaaaaaaaa,bas sluzi! u tim slucajevima na koje ti mislis zesce bih se zgrozila da mi neko tamo necim metalnim...ma,da ne pricam gluposti!a i znas li ti uopste koliko ljudi ima alergiju na metal i kakve probleme mozes drugoj osobi zbog toga da stvoris?!Gwydion:Pirsing na jeziku necemu sluzi. Kad porastes shvatices. To je ipak za odrasle tete i odrasle cike
![]()
A sta mislim.
Mada ukrasavanja tela uvek bilo i bice.(mada meni to nije ukras, nekom mozda jeste) Mada nisam se nikad ni druzio sa nekom koja to ima, mozda bi pobleze, iskustveno misljenje bilo drugacije. A to je sad izgleda trend kod malenih devojcica.
peach:Gwydion:Pirsing na jeziku necemu sluzi. Kad porastes shvatices. To je ipak za odrasle tete i odrasle cike
daaaaaaaaaa,bas sluzi! u tim slucajevima na koje ti mislis zesce bih se zgrozila da mi neko tamo necim metalnim...ma,da ne pricam gluposti!a i znas li ti uopste koliko ljudi ima alergiju na metal i kakve probleme mozes drugoj osobi zbog toga da stvoris?!
a i nije lepo!tatoo je ok,pirsing je bljak!
Posmatraj stvar POZITIVNO, Bresk'o !!! A, zamisli : AKO TI NEKO TAMO NEČIM METALNIM, a to metalno bude ZLATO, pa mu onako, u žaru zahuktale aktivnosti, SPADNE, a ?!?
E, to bi bilo kao NEOBIČNA VERIDBA pod ČUDNIM OKOLNOSTIMA !!!![]()
krvolok:e,stvarno si krvav! :wink:peach:Gwydion:Pirsing na jeziku necemu sluzi. Kad porastes shvatices. To je ipak za odrasle tete i odrasle cike
daaaaaaaaaa,bas sluzi! u tim slucajevima na koje ti mislis zesce bih se zgrozila da mi neko tamo necim metalnim...ma,da ne pricam gluposti!a i znas li ti uopste koliko ljudi ima alergiju na metal i kakve probleme mozes drugoj osobi zbog toga da stvoris?!
Posmatraj stvar POZITIVNO, Bresk'o !!! A, zamisli : AKO TI NEKO TAMO NEČIM METALNIM, a to metalno bude ZLATO, pa mu onako, u žaru zahuktale aktivnosti, SPADNE, a ?!?
E, to bi bilo kao NEOBIČNA VERIDBA pod ČUDNIM OKOLNOSTIMA !!!![]()
neka fala! ne bih da se udavam jos! posebno ne za nekog tako izbusenog! cuj,ko zna koliko je taj njih (o)verio na isti nacin!![]()
peach:daaaaaaaaaa,bas sluzi! u tim slucajevima na koje ti mislis zesce bih se zgrozila da mi neko tamo necim metalnim...ma,da ne pricam gluposti!a i znas li ti uopste koliko ljudi ima alergiju na metal i kakve probleme mozes drugoj osobi zbog toga da stvoris?!Gwydion:Pirsing na jeziku necemu sluzi. Kad porastes shvatices. To je ipak za odrasle tete i odrasle cike
![]()
A sta mislim.
gwyd,neka hvala! ipak ja volem vise one s glatkim...jezikom,dakle,bez metala! :wink:Gwydion:Slusaj tzitzo, nemam pojma kako je to sa zenske strane jer nemam klicu. Ali znam kako je to kad zena ima pirs na jeziku. Dakle govorim iz muske vizure. Mada pretpostavljam da dobrom delu zena ne smeta kad ih metal dotakne ... cak naprotiv. No, ukusi su razliciti. Probaj breskvo pa ces znati.
peach:daaaaaaaaaa,bas sluzi! u tim slucajevima na koje ti mislis zesce bih se zgrozila da mi neko tamo necim metalnim...ma,da ne pricam gluposti!a i znas li ti uopste koliko ljudi ima alergiju na metal i kakve probleme mozes drugoj osobi zbog toga da stvoris?!Gwydion:Pirsing na jeziku necemu sluzi. Kad porastes shvatices. To je ipak za odrasle tete i odrasle cike
![]()
A sta mislim.