Fizicar
Primećen član
- Poruka
- 578
Nemati tetovazu je IN!!! Koliko se samo ljudi pokajalo zbog toga. Ja znam nekoliko.
"Tri puta meri, jednom seci."
"Tri puta meri, jednom seci."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BlackDragon:Imati tetovazu ili pirsing na sebi je veoma prosto i ruzno... Svako ko to ima na sebi pokazuje kako nema ni malo dobrog ukusa, kakav je idiot i napaljenik sa losim tripovima u glavi.
BlackDragon:Imati tetovazu ili pirsing na sebi je veoma prosto i ruzno... Svako ko to ima na sebi pokazuje kako nema ni malo dobrog ukusa, kakav je idiot i napaljenik sa losim tripovima u glavi.
Nije tajna. Volela bih da uradim znak za beskonachnost, simbol Ovna i feniksa. A mozhda nadjem nekoga ko ce lepo da mi ukomponuje feniksa u infinity. Sve je u simbolici.Sizzlym:@cayca
a shta ti je u planu ta uradish....ako se sme znati?
A kad cemo videti taj nosicj? :?*drunken_butterfly*:pa dobro... polako ima vremena
p.s. i imam lep nosic
nije shto je moj![]()
Pocinjem da mislim da je ovo necija kewa!!!BlackDragon:Imati tetovazu ili pirsing na sebi je veoma prosto i ruzno... Svako ko to ima na sebi pokazuje kako nema ni malo dobrog ukusa, kakav je idiot i napaljenik sa losim tripovima u glavi.
ozbiljno... 
Sizzlym:@Tinar
mozesh bez odobrenja roditelja...
a shta ti je to"bushionica i tetovazionica"???
Ma, otvorio se jedan ogroman studio, mislim da je bash Sindjel :? , pa se tu rade i pirsinzi i tetovaze pa ja to malo iskombinovala... 
Shinoda:A kad cemo videti taj nosicj? :?![]()
shalim se, nisu zli, samo su shvorc...Dobro...chekacjemo!*drunken_butterfly*:kad dobijem digitalac od mojih zlih roditelja![]()
shalim se, nisu zli, samo su shvorc...

Za piercing mislim da ti ne treba odobrenji i ne morash da budesh punoletan, a za tattoo morash da budesh punoletan ili da ti roditelj odobri.IvAnA:):Chekajte, jel mora odobrenje roditelja ili samo punoletne osobe?
Ili ni jedno ni drugo...?!
Cayca:Za piercing mislim da ti ne treba odobrenji i ne morash da budesh punoletan, a za tattoo morash da budesh punoletan ili da ti roditelj odobri.
No! :shock:Cayca:
To Bliz, pokazi im!!!Bliznakinja:Za sta bre ne treba odobrenje?
Pazi njih...jao boze,pa ja zamalo nisam probusila obrvu bas zbog tog glupog ODOBRENJA! Srecom pa mi je uslugu ucinila keva od moje ortakinje.
Zaboravila sam... 
A sta? Rekla da ti je keva pa da ti probuse...il' sta?Bliznakinja:Za sta bre ne treba odobrenje?
Pazi njih...jao boze,pa ja zamalo nisam probusila obrvu bas zbog tog glupog ODOBRENJA! Srecom pa mi je uslugu ucinila keva od moje ortakinje.