Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eee..ljudi..dolazim u utorak u bgd..i htela sam da stavim pirsing u usnu hrskavicu....znate ono malo mesto na ulazu u uho..e....mene interesuje koliko bi to moglo da kosta , da li boli, i da li je neko to radio...gde to mogu da uradim..koliko kostaju mindjuse..i kakve sve mogu komplikacije da se dese...e..ljudi.hvala vam unapred..pozz

andja_stay_cool:
eee..ljudi..dolazim u utorak u bgd..i htela sam da stavim pirsing u usnu hrskavicu....znate ono malo mesto na ulazu u uho..e....mene interesuje koliko bi to moglo da kosta , da li boli, i da li je neko to radio...gde to mogu da uradim..koliko kostaju mindjuse..i kakve sve mogu komplikacije da se dese...e..ljudi.hvala vam unapred..pozz

Da, moj ortak je radio i kaze da ochajno boli....
Idi u Sindjel...

IvAnA:):
Da, moj ortak je radio i kaze da ochajno boli....
Idi u Sindjel...
tattoo house je bolji od sindjela... sindjel ima fantastichan izbor nakita, ali kod nekih komplikovanijih pirseva umeju da zajebu, tipa da shipkica bude predugachka, ili josh gore, prekratka... shto se higijene i toga tiche skroz je ok, naravno, ali su mi mnogo vishe preporuchivali tattoo house.... ono, sindjel=galerija

*drunken_butterfly*:
tattoo house je bolji od sindjela... sindjel ima fantastichan izbor nakita, ali kod nekih komplikovanijih pirseva umeju da zajebu, tipa da shipkica bude predugachka, ili josh gore, prekratka... shto se higijene i toga tiche skroz je ok, naravno, ali su mi mnogo vishe preporuchivali tattoo house.... ono, sindjel=galerija
Ja bash znam za obrnuto - Sindjel radije nego Tattoo house. Lichno, imam razloge da nikada vishe ne odem u Tattoo house, ali ne zbog piercinga vec zbog tetovazhe.

Chekaj, a gde je tattoo house....? I moze li i tamo da se bira mindjusha ko u Sindjelu....?
mozhe... ali kazhem, u sindjelu imaju bash bash sjajan izbor

@cayca - ovo mi je rekla devojka koja se poprilichno razume u pirsinge... i meni je mnogo ljudi preporuchivalo sindjel, tamo sam i bila, ali svejedno imam razloga da joj verujem..... mozhda i nije u pravu...

Nisi mi rekla gde je Tattoo house...
icon_redface.gif
icon_redface.gif
sorry... u sremskoj, u onom trzhnom centru.... 1. sprat, tu negde kod felixa...
i mislim da ima na josh jednom mestu u gradu al nijesam sigurna gde je

JA nikako ne bih preporuchila Tattoo House...mojih par poznanika imaju bash losha ikustwa...
Ja sam u Sindjelu radila i tattoo i pirsing i wishe sam nego zadowoljna, i samom uslugom a i izborom nakita...swe na jednom mestu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back