Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bliznakinja:
Cekajte bre ...kako vi zamisljate to uopste :lol:
Evo ovako ...pribor :
* ovim se radi fizicka anestezija

artp638yt.jpg

* a ovo su "slatke male" igle :
slartp655kw.jpg

Svidja vam se? :mrgreen:
Jaoj Boze!
Meni se ne svidja uopste !
Ja mislim da necu busiti nista :) :(

pa ja sam kewuu smarala dugo(chitaj 5-6 meseci spomenesh sa wremena na wreme kada nemash nishta pametno da radish:)) pa sam sa sajta www.bmezine.com skinula neka lichna iskustwa(narawno samo ona pozitiwna) i swe joj to lepo pokazala, objasnila joj kako cu ja to uraditi kad tad i bolje da uradim uz njeni pristanak nego bez njega:)

i kada je shwatila da mi to mnogo znachi znash shta mi je rekla-"Pa do sada si bila dobra dewojka, samo sam ochekiwala kada cesh i ti neku glupost da trazish da uradish!! " i tako mi je kewa dozwolila.
a cale je samo wideo kad sam doshla kuci ali se nawikao--znash kako kazu (Daleko od ochiju, daleko od srca)
pirs sam uradila 2 januara owe god, a ewo sutra ce biti 3 nedelje kako sam i tetowazu uradila

A shto se tiche jezika kazem ti: ako to stwarno zelish GO FOR IT.
Necesh se pokajati sigurno!

@IvAnA
swe zawisi od toga koliko si u kontaktu sa swojim roditeljima...
ja sam mojoj kewi morala da kazem, jer ona primeti bukwalno swaku promenu na meni, dok imam ortakinju koja je probushila jezik pre 2 meseca i niko u kuci je nije prowalio(zivi sa kewom,caletom,bratom i babom!)

a shto se tiche aftercare za jezik je weoma jednostawno, samo smara jedno nedelju dana trebash da grgucesh neku technost(radi dezinfekcije), da jedesh shto wishe sladoleda:), i ne sme da se jede nishta od chwrste hrane, znachi samo pudinzi,supice i tako ta sranja. . .
a shto se tiche alkohola toga cete morati da se odreknete 2-3 nedelje, zawisi od osobe...
a tooo wec nije bilo ako lako(bar u mom sluchaju:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back