Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
\
Bliznakinja:
Imam i ja :mrgreen:
Jaaaaaaaa bih jooooooooooooooooos!!
E koliko uopste kosta tatoo?

cena tetowaze zawisi od mesta na kome radish...welichine...stila(da li je tribal,color,abstract..da li se radi senchenje....ispunjeno....ili samo konture...itd)
takodje zawisi i od toga da li ti donosish gotow crtez pa samo treba da ga prekopiraju ili treba da ga uwecaju ili smanje...

i ofkors da li je trajna ili priwremena(priwremena je skuplja!)

Sizzlym:
\

cena tetowaze zawisi od mesta na kome radish...welichine...stila(da li je tribal,color,abstract..da li se radi senchenje....ispunjeno....ili samo konture...itd)
takodje zawisi i od toga da li ti donosish gotow crtez pa samo treba da ga prekopiraju ili treba da ga uwecaju ili smanje...

Tetovaze su i vise nego s.ranje. Odraz necije gluposti. Bolesne napaljenosti. Loseg ukusa.
Ti da si bar malo normalna prezirala bi tako nesto.
Ne bi pisala tako na ovoj temi. Ne bi se tetovirala. I kritikovala bi sve one koje to rade.

Sizzlym:
\

O pa hvala na tako lepom odgovoru :)

@Ljudi
tema...ignorisite Black

Drugi put kad sam busila usi imala sam jedva 17 godina i niko mi nije postavljao pitanje da li sam punoletna ili ne, iako izgledam mladje za svoje godine. Busila sam u nekoj zlatari i platila samo 200din za jednu mindjusu ( naravno busenje besplatno). Prosto samo je uzela pistolj i probusila za manje od 10 sekundi, ma nisam ni osetila. Naravno posle toga sam morala par meseci da vadim i cistim alkoholom sve.
I ja imam 3 na desnom a 2 na levom uhu, prosto mi je doslo da tako izbusim, nisam kod nikoga videla tu kombinaciju. Na pocetku teme neko je pomenuo znacenje ovakvog busenja, moze li mi ga neko detaljno objasniti?
Sto se tice okoline, samo da kazem ukusi su razliciti. Ma ne treba se uvek obazirati sta drugi misle. Evo na primer moja baba grdi kad vidi na TV-u manekenke u krpicama, ih kao da u njeno vreme takvih nije bilo.Tetka sa mnom nije htela pricati zbog mindjusa na usima, gledala je africka plemena na TV-u. Majka me je podrzala a otac, po prirodi strog covek, rekao je tiho ''Samo tako nastavi sa busenjem.''
BUDI ONO STO JESI. Ako zelis nesto da uradis i ako ti se to bas svidja uradi to. Neces biti nicija kopija. Moj moto, nemoj pitati samo uradi, pa nece te niko ubiti.

Maria86:
Drugi put kad sam busila usi imala sam jedva 17 godina i niko mi nije postavljao pitanje da li sam punoletna ili ne, iako izgledam mladje za svoje godine.
Za bushenje ushiju i nije potrebno da budesh punoletna.
Maria86:
I ja imam 3 na desnom a 2 na levom uhu, prosto mi je doslo da tako izbusim, nisam kod nikoga videla tu kombinaciju. Na pocetku teme neko je pomenuo znacenje ovakvog busenja, moze li mi ga neko detaljno objasniti?
Sve je to subjektivno. Neko ce ti objashnjavati simboliku brojeva 2, 3 i 5 sa hrishcanskog, neko sa budistichkog, islamskog, masonskog, actechkog aspekta. Najveca char svih simbola je subjektivizam. Mozhe on da ima globalno znachenje, ali bitno je shta predstavlja tebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back