S
Sizzlym
Gost
Bliznakinja:Ma znas ti sta to znaci![]()
A i na tebi cu da probam , pa cu sa sigurnoscu da kazem![]()
![]()
![]()
I da ...extra joj stoji![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bliznakinja:Ma znas ti sta to znaci![]()
A i na tebi cu da probam , pa cu sa sigurnoscu da kazem![]()
![]()
![]()
I da ...extra joj stoji![]()

Bliznakinja:Imam i ja![]()
Jaaaaaaaa bih jooooooooooooooooos!!
E koliko uopste kosta tatoo?

Sizzlym:\
cena tetowaze zawisi od mesta na kome radish...welichine...stila(da li je tribal,color,abstract..da li se radi senchenje....ispunjeno....ili samo konture...itd)
takodje zawisi i od toga da li ti donosish gotow crtez pa samo treba da ga prekopiraju ili treba da ga uwecaju ili smanje...
i ofkors da li je trajna ili priwremena(priwremena je skuplja!)

Sizzlym:\
cena tetowaze zawisi od mesta na kome radish...welichine...stila(da li je tribal,color,abstract..da li se radi senchenje....ispunjeno....ili samo konture...itd)
takodje zawisi i od toga da li ti donosish gotow crtez pa samo treba da ga prekopiraju ili treba da ga uwecaju ili smanje...
i ofkors da li je trajna ili priwremena(priwremena je skuplja!)

ne,ne zakachinje se i super je osecaj,veruj mi... :grin:IvAnA:):Ne zakachinje se...?![]()
Za bushenje ushiju i nije potrebno da budesh punoletna.Maria86:Drugi put kad sam busila usi imala sam jedva 17 godina i niko mi nije postavljao pitanje da li sam punoletna ili ne, iako izgledam mladje za svoje godine.
Sve je to subjektivno. Neko ce ti objashnjavati simboliku brojeva 2, 3 i 5 sa hrishcanskog, neko sa budistichkog, islamskog, masonskog, actechkog aspekta. Najveca char svih simbola je subjektivizam. Mozhe on da ima globalno znachenje, ali bitno je shta predstavlja tebi.Maria86:I ja imam 3 na desnom a 2 na levom uhu, prosto mi je doslo da tako izbusim, nisam kod nikoga videla tu kombinaciju. Na pocetku teme neko je pomenuo znacenje ovakvog busenja, moze li mi ga neko detaljno objasniti?

sta ?????Cayca:

IvAnA:):Maria ti sve vreme prichash o bushenju ushiju ili sam neshto propustila...?![]()
Kao da mi fali deo face
Jedva cekam da je menjam Bliznakinja:E najzad sam danas odsrafila mindjusicu i skinula je,kako mi je cudno bez njeKao da mi fali deo face
![]()
Jedva cekam da je menjam
![]()
Bliznakinja:E najzad sam danas odsrafila mindjusicu i skinula je,kako mi je cudno bez njeKao da mi fali deo face
![]()
Jedva cekam da je menjam
![]()
)zanimljivo. i ja cu da ukradem od mog decka pa da ih stavljam u ushishushu:kakvu ces mindjusu sad da stavis? bilo je ranije u sremskoj extra mindjusa za obrve, ja sam tamo kupila nekoliko (samo sto ja njih stavljam u usi)
micika_015:pa cekaj...sto si je skidala?
Htela sam u nesvest da padnem,jednostavno nije prijatno.
shushu:kakvu ces mindjusu sad da stavis? bilo je ranije u sremskoj extra mindjusa za obrve, ja sam tamo kupila nekoliko (samo sto ja njih stavljam u usi)
Ja sam trazila playboy zeku jos kada sam isla da busim,ali nema
Videcu