Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.068 utorak u 14:53 - Prorežimski tabloid Novosti javlja: "ПИЦУЛА: "Протести у Србији су хрватско прољеће!" #126 Тихи: i pljujem ga zbog toga godinama Kliknite za proširenje... ае не лажи.
Тихи Starosedelac Poruka 183.938 utorak u 14:56 - Prorežimski tabloid Novosti javlja: "ПИЦУЛА: "Протести у Србији су хрватско прољеће!" #127 Alter_Ego_: ае не лажи. Kliknite za proširenje... ima arhiva postova. nadji jedan post gde hvalim Vucica zbog Kosmeta. Ti si do juce pricao da Kosovo treba priznati i dan danas se za to zalazes dok se ja zalazem za vojno oslobadjanje naseo kupirane teritorije
Alter_Ego_: ае не лажи. Kliknite za proširenje... ima arhiva postova. nadji jedan post gde hvalim Vucica zbog Kosmeta. Ti si do juce pricao da Kosovo treba priznati i dan danas se za to zalazes dok se ja zalazem za vojno oslobadjanje naseo kupirane teritorije
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.068 utorak u 15:00 - Prorežimski tabloid Novosti javlja: "ПИЦУЛА: "Протести у Србији су хрватско прољеће!" #128 Тихи: nadji jedan post gde hvalim Vucica zbog Kosmeta. Kliknite za proširenje... Нађи ми где кудиш Вучића.
Тихи: nadji jedan post gde hvalim Vucica zbog Kosmeta. Kliknite za proširenje... Нађи ми где кудиш Вучића.
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.068 utorak u 15:00 - Prorežimski tabloid Novosti javlja: "ПИЦУЛА: "Протести у Србији су хрватско прољеће!" #129 Тихи: Ti si do juce pricao da Kosovo treba priznati i dan danas se za to zalazes dok se ja zalazem za vojno oslobadjanje naseo kupirane teritorije Kliknite za proširenje... Опет лажеш. Никада нисам био за признање Косова.
Тихи: Ti si do juce pricao da Kosovo treba priznati i dan danas se za to zalazes dok se ja zalazem za vojno oslobadjanje naseo kupirane teritorije Kliknite za proširenje... Опет лажеш. Никада нисам био за признање Косова.
Тихи Starosedelac Poruka 183.938 utorak u 15:08 - Prorežimski tabloid Novosti javlja: "ПИЦУЛА: "Протести у Србији су хрватско прољеће!" #130 Alter_Ego_: Опет лажеш. Никада нисам био за признање Косова. Kliknite za proširenje... uvek si bio za Sorosa i sorosevu politiku glede Srbije i Balkana. I ti i @De Sisti
Alter_Ego_: Опет лажеш. Никада нисам био за признање Косова. Kliknite za proširenje... uvek si bio za Sorosa i sorosevu politiku glede Srbije i Balkana. I ti i @De Sisti