ziltoid
Domaćin
- Poruka
- 4.480
Vi ne razumete. Na stranu sad EU i kandidatura. Sjedinjene Države i Britanija neće dozvoliti Srbiju kao ruski nosač aviona na Balkanu. Vučić nije jači od njih. Ako on neće srpske sankcije Rusiji uvesti, ima ko hoće.
Vi ne razumete. Na stranu sad EU i kandidatura. Sjedinjene Države i Britanija neće dozvoliti Srbiju kao ruski nosač aviona na Balkanu. Vučić nije jači od njih. Ako on neće srpske sankcije Rusiji uvesti, ima ko hoće.
Čoveče idi na pdf Muzika pa postavljaj muzičke klipove.ustasoidi umislili da nam formiraju javno mnejnje, evo sa'ce, kakk da ne...
ja ne znam jel ste vi da nekim drogama, da sa njima kao bajagi diksutujete
goni bre to. u 3pm. smi dlusaj muziku
Kasno.Vi ne razumete. Na stranu sad EU i kandidatura. Sjedinjene Države i Britanija neće dozvoliti Srbiju kao ruski nosač aviona na Balkanu. Vučić nije jači od njih. Ako on neće srpske sankcije Rusiji uvesti, ima ko hoće.
hahahaha ... To je u Srbiji javna tajna.Kako ti umeš da maštaš.
Ne razumijem...pa ti od kada si dosao na forum.. ajde nemoj mene da farbas, jer imam preko 50 godina.
Dolazi u federalni zatvor na Floridi.Kasno.
Dolazi Tramp
nemoj da ga ozbiljno shvataš...čovek se zeza svo vreme da bi nas nasmejao....pa ti od kada si dosao na forum.. ajde nemoj mene da farbas, jer imam preko 50 godina.
sta bre odjednom ne razumes srpski?Ne razumijem...
Ne nerviraj se.sta bre odjednom ne razumes srpski?
kako si do sada razumeo?
propagras prozapadnu, hrvatsku politiku, a mi nju ne mirisemo. FU! BRANITE SRBIJI NAFTU, GAS, NEPRIJATELJI STE, BADAVA PODILAZIS. Jel ti stvarno mislis da smo mi sisali vesla? ajde bezi! NE GLUMATAJ VISE
samo izracunaj-iskalkulisi ko ima koristi, mi srbi ili oni hrvati, sa njegovim "humorom" - naivan si.savetuješ mi da sam glup..baš ti hvala na savetu...
ako ne kapiraš njegov humor, genijalnost kojom je ulogu bota doveo do besmisla ne znam šta da mislim o tvojim kognitivnim sposobnostima...
Nista ja ne botam, samo isticem istinu.savetuješ mi da sam glup..baš ti hvala na savetu...
ako ne kapiraš njegov humor, genijalnost kojom je ulogu bota doveo do besmisla ne znam šta da mislim o tvojim kognitivnim sposobnostima...
Ali ja Srbiji zelim kao i Hrvatskoj.samo izracunaj-iskalkulisi ko ima koristi, mi srbi ili oni hrvati, sa njegovim "humorom" - naivan si.
problem imas sto ti malo njih veruje, osim sabrace hrvata - srbi ti ne veruju bas, vise veruju dzegeru i dzegerki, aka twin konza
Dzabe se vadish, provalio te bk.Ali ja Srbiji zelim kao i Hrvatskoj.
Pa zbog toga na sav glas navijam za gospodina premijera Andreja Plenkovica i gospodina predsjednika Aleksandra Vucica.
Nije mi jasno kako ne vidis da Hrvatska i Srbija prozivljavaju renesansu.
Pa ja bi za HDZ i SNS srce dao.Dzabe se vadish, provalio te bk.
Ti tamo iz te svoje Jamerike imas totalno distorziranu sliku o situaciji.problem imas sto mi malo njih veruje, osim sabrace hrvata - srbi ti ne veruju bas
ja imam distorziju?Ti tamo iz te svoje Jamerike imas totalno distorziranu sliku o situaciji.
Hrvatska i Srbija nikada nisu bile u boljim rukama, mozda jedino jos za vremena Cara Dusana i Marsala Josipa Broza Tita.
Jako sam razocaran tvojim nepoznavanjem politicke situacije u Republici Hrvatskoj i Republici Srbiji, ali nije iskljuceno da je to zbog toga sto zivis negdje daleko i vjerujes SDP-njarskim i Zutim lazima.ja imam distorziju?
kamo argumenti?
pa ja jedini ovde vidim sta je realnost, a svi vi ste kao drogirani, ...hrvatskim suskama- MARUANA, hvala moreplovcima
Vučko ko dupe iznutraTresla se gora - rodio se miš!
Mlate praznu slamu, odlažu i čekaju kraj rata u Ukrajini. Ursula zaradi finu dnevnicu, a i Vučko sigurno ne štedi komplimente.![]()
Ko zna zašto ona ovde redovno dolazi! Uz sve one fićfiriće od metar i po po evropskim parlamentima, kad dođe ovde, a ono Vučko ovako stasit, pa ko od brega odvaljen...Eh.....
![]()
nekada je potrebno da se izmaknes da bolje vidis - dioptrijaJako sam razocaran tvojim nepoznavanjem politicke situacije u Republici Hrvatskoj i Republici Srbiji, ali nije iskljuceno da je to zbog toga sto zivis negdje daleko i vjerujes SDP-njarskim i Zutim lazima.
Tebi ne trebaju šibice. Sam si jedna od njihja imam distorziju?
kamo argumenti?
pa ja jedini ovde vidim sta je realnost, a svi vi ste kao drogirani, ...hrvatskim suskama- MARUANA, hvala moreplovcima