Picula je dokaz da nas EU stvarno hoće!

OVO BI MOGLA BITI TOP TEMA SUSJEDA

Picula uzvratio na napade iz Srbije: Poruka koju je poslao Beogradu neće se svidjeti Vučiću

...
"Da priznamo (lažnu državu) Kosovo ili uvedemo sankcije Rusiji, sutra bismo postali članica EU", rekao je Vučić, izvijestili su srbijanski mediji. Iako Vučić takvu mogućnost odbacuje kao neprihvatljivu, Picula dodaje da ni to ne bi bilo dovoljno.
...
https://direktno.hr/eu-i-svijet/pic...slao-beogradu-nece-se-svidjeti-vucicu-357417/

😂😂
Au, koja šamarčina i spuštanje na zemlju...😂😂

Novoimenovani izvjestitelj Europskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula smije doći u Srbiju, ali se prije toga mora ispričati za ono što je govorio o Srbiji i o njoj treba govoriti s mnogo više poštovanja, izjavio je danas srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

"Morat će mnogo ljepše govoriti o Srbiji, s mnogo više poštovanja, da bi ispunio uvjet i kvalificirao se da dođe do mene", rekao je Vučić gostujući u subotu u provladinoj TV Prvoj.

:hahaha:

Čemu djetinjasto blebetanje o "ljubavi"? U politici i ekonomiji nema ljubavi. Ako želiš biti član neke elitne organizacije, moraš ispuniti uvjete za članstvo i to je to. Ako ne želiš ili se smatraš nesposobnim da udovoljiš traženim zahtjevima i kriterijima, onda lijepo odeš u neku drugu organizaciju koja ima niže standarde i zahtjeve i prima bilo koga bez ikakvih kriterija.

Хрватијанче, код вас забрањена реч љубав ?
И у преносном смислу ?
Аууу ...

Где љубави нема, ту машински мозгови коло воде ! :bljak:

😂😂
Au, koja šamarčina i spuštanje na zemlju...😂😂

Е видиш,
од нас Срба се очекује да издржимо иживљавања хендикепираних (краткокурих) суседа.

То је идеја ЕУ - не можемо вас примити јер вас се Хрватијанци баш плаше !

Смејте се на њихове фрустриране усташиодлуке,
схватите, потребни су нам јер су јако добри пушикаровићи.

Е видиш,
од нас Срба се очекује да издржимо иживљавања хендикепираних (краткокурих) суседа.

Ja znam da ti to ne možeš shvatiti. Ali Picula je samo rekao da morate ispuniti sve uvijete kao što su morali i svi drugi, kao što smo morali i mi. A vi bi htjeli sve nešto po svom, sve poprijeko, protiv pravila, a to ne može. Eto vidiš da se Vučić ponadao da će te u EU ako priznate Kosovo i uvedete sankcije Rusiji odmah u EU. E pa nećete, morate ispuniti sve uvijete kao i drugi prije vas.

Ja znam da ti to ne možeš shvatiti. Ali Picula je samo rekao da morate ispuniti sve uvijete kao što su morali i svi drugi, kao što smo morali i mi. A vi bi htjeli sve nešto po svom, sve poprijeko, protiv pravila, a to ne može. Eto vidiš da se Vučić ponadao da će te u EU ako priznate Kosovo i uvedete sankcije Rusiji odmah u EU. E pa nećete, morate ispuniti sve uvijete kao i drugi prije vas.

Ма љубим га у ду пе, све је у праву !

Хрватијанче, код вас забрањена реч љубав ?
И у преносном смислу ?
Аууу ...

Где љубави нема, ту машински мозгови коло воде ! :bljak:
Neće vas iz EU-a pitat za :heart:, nego koje je reforme Srbija provela, koliko je promijenila zakonodavstvo da bude usklađeno s onim EU-a, je li reformirala sudstvo, kakvo je stanje medijskih sloboda, itd.

Zaboravih da stavim sliku koju su štampali Žvalavi i organizacija KP "Vaške" iz Aranđelovca odn. njihov predsednik Ivan Ivanović.

1729963798541.jpeg

Е видиш,

Kme?
Kme.

Ко пувањак сте се прошверцовали...
Пола вас није дочекало спасење, од деведесетих се надали...молили...
и сада са висине делите неке савете...тужно.
U svakom slučaju EU članstvo ti zavisi od Hrvata, prema tome počni da im se Dodvoravaš

Vreme sad

Back