picica i Guliver

a sta kad zensko ima mlogo malu ribicu a musko mlogo veliki?:rumenko:
to niko da se seti da pita.
sta se radi u takvim slucaevima?
mozda nanalni eks?:think:
ili imate neku bolju ideju

ps. jede mi se supica:(

Mnogo uska pic....
Ne mogu da skinem bedak s lica,
Takve pic.. mi se gade,
Nista se ne brini braca ce da razrade.... :lol:

Pri Be Ge

Tako kaze pesma... :D

Poslednja izmena:
Velika kita ima mnogo više nedostataka nego prednosti.... prvo, mnogo krvi mora da jurne ne bi li se grdosija pridigla... drugo, velika površina glavića, veliki ćoškovi ako je neizblankirana, idealna sredina za rast koekakvih vrganja i tartufa... treće, kad jednom svrši kao slon- teško se diže opet da ponovi.. četvrto primačica takvog diva mora biti spremna na veliko pomeranje materice kad se pseći vole....

Zato je sredina zlatna... lako se diže, lako održava, može mnogo puta, svugde ulazi, unutrašnje zadovoljstvo ženke zavisi isključivo od spoljnih faktora (tehnike, atmosfere, dodira bla bla....)

Pa glavato je glavato i sa 16 god, valjda nemož samo glava da mu zaostane u razvoju :think:
Al dilema je šta sa onim što rodile blizance ili trojke...dal se tu sabira ili uzima aritmetička sredina.:sad2:

a razvedena? :mrgreen:

ma ne lupaj gluposti..dodushe, imam srecu da mi dete nije glavato:mrgreen:..ali choveche..ne bi me tip valjda lozzio da sam kao tinejdzerka u tom smislu :mrgreen:

Pa ako je to onaj sa slika onda mu svaka ko tinedžerka...u tom smislu.:mrgreen:
A možda samo lažu zlobnici.:rtfm:

Velika kita ima mnogo više nedostataka nego prednosti.... prvo, mnogo krvi mora da jurne ne bi li se grdosija pridigla... drugo, velika površina glavića, veliki ćoškovi ako je neizblankirana, idealna sredina za rast koekakvih vrganja i tartufa... treće, kad jednom svrši kao slon- teško se diže opet da ponovi.. četvrto primačica takvog diva mora biti spremna na veliko pomeranje materice kad se pseći vole....

Zato je sredina zlatna... lako se diže, lako održava, može mnogo puta, svugde ulazi, unutrašnje zadovoljstvo ženke zavisi isključivo od spoljnih faktora (tehnike, atmosfere, dodira bla bla....)

:think:

aj da ti verujemo ;):mrgreen:

Back