NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
boze,sto si prosto vulgarna..pa ja sam fin gospodin covek...umetnik.....![]()
dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boze,sto si prosto vulgarna..pa ja sam fin gospodin covek...umetnik.....![]()
dobro.
Da se zene ne bi osecale zapostavljeno,imam pitanje za muskarce..
Posto vecina nas muskih,voli da svrsava zenama u usta ( Nesto je spominjala i nozdrve )..E sad...da li bi mi muskarci trebali da primimo u usta zenin svrs...pogotovu posle stimulacije G tacke...jos ako joj je besika malo punija....
pa jel joj progutas to nesto dok joj lizes?
a hteo bi da ti piski u usta ili sta?
a sad stavi naocare za citanje i opet kreni da citas...pazljivo...
Da se zene ne bi osecale zapostavljeno,imam pitanje za muskarce..
Posto vecina nas muskih,voli da svrsava zenama u usta ( Nesto je spominjala i nozdrve )..E sad...da li bi mi muskarci trebali da primimo u usta zenin svrs...pogotovu posle stimulacije G tacke...jos ako joj je besika malo punija....
Samo tako! Ja znam da jesam...Although nema mnogo veze sa besikom...
Uh meni je ekstra kada zenska ispiska firnaj po meni, a dozivljavao sam to....Jos po licu!!!!
![]()
Dragi mladiću. Imam svoju temu, al' tvoja mi se više sviđaДрага дамо..молим те без непотребних упадица...није се теби обраћала....имаш своју тему,па тамо пљуј по мушкарцима...
Stiskam se da ma ne bi zamenili za nešto poput tebe :wink:ma ja te opravdavam...nego sto bas u nozdrve:shock:
volis ti te ekscentike u sex-u zar ne..?sto se stiskas,reci.....sve je za ljude .....A i sto kazes jedan je zivot....![]()
Dragi mladiću. Imam svoju temu, al' tvoja mi se više sviđa![]()
to ja pokusavam da objasnim skakutavoj Novalsti....uzbudjuje kada osetis njene sokove po sebi,a ponekad i u sebi...
ok njen svrs, sta je u tome cudno. ali piskenje..e to mi objasni. volis da piski po tebi?
samo pitam
Stiskam se da ma ne bi zamenili za nešto poput tebe :wink:
Surova je moja sudbina.....
Svejedno, ti nisi mislila na mene, yel tako?![]()