Кока колу у пицерији морам, иначе не.Volim ja pepsi i koktu jednom godišnje a kocu mogu i više puta da konzumiram. Ide uz sendviče dobro. Uz roštilj bolje pivo ladno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кока колу у пицерији морам, иначе не.Volim ja pepsi i koktu jednom godišnje a kocu mogu i više puta da konzumiram. Ide uz sendviče dobro. Uz roštilj bolje pivo ladno.
I kod nas su povećali % narandžastog sirupa pa je sad fantastija.Nisam nikad probala i ne nameravam. Ako moram pijem fantu al u Grčkoj ili Pepsi. Verovali ili ne , njihova fanta ima 20 % narandže , a naša 3%.Koja smo mi beda, neuporedivo je
vido taj koncentrat uzivo - to je cis otrov, ima i mrtvacku glavnu nacrtanu na boci. I ljubomorno se cuva.Чуо сам да се од две капи концентрата добије 2 л Кока-коле.
Ne znam za stetnost ali je ukus gori sigurno , meni lici na one step sokove, osetim isto grebuckanje u grlu kad god naletim na vestacki zasladjivac...to mi je znak da ima zasladjivaca...skoro nepogresivo....Вештачки заслађивачи су најчешће гори по здравље од шећера