Philips One Blade električni brijač. Iskustva?

Hteo bih da kupim električni brijači Philips Blade One. Da li neko ima iskustva i da kaze razliku sa običnim?

Koristim Gillete Proglide 5 godinama.
Dobio sam ga na poklon od žene :lol:

Generalno dobra stvarčica. Ja nisam ljubitelj mašinica za brijanje jer nijedna nije uspela da me obrije iole pošteno zbog jače brade. Ovaj uspeva. Jedina zamerka je onaj mekši deo kože na vratu, tu se malo muči.
Ali odmah ću ti reći ne može to da zameni klasičan Gillete kada ti treba dobro i glatko izbrijavanje.
Pozitivno je i što ne iritira kožu kao neke mašinice i precizan je.

Dakle savršen za putovanja, dobar kada treba da se upristojiš brzo, ali ako ti treba savršeno brijanje gillete je majka i dalje.
Verovatno zavisi i od toga kakva ti je brada. Još jedna pozitivna stvar je naravno što sam zamenio samo 2 glave za godinu dana pa je i ekonomičnost svakako bolja.

P.S. ima i nastavke za trimovanje brade pa ako si "bradonja" ima dodatno smisla.

Poslednja izmena:
Ja nisam ljubitelj mašinica za brijanje jer nijedna nije uspela da me obrije iole pošteno zbog jače brade. Ovaj uspeva. Jedina zamerka je onaj mekši deo kože na vratu, tu se malo muči.
Ali odmah ću ti reći ne može to da zameni klasičan Gillete kada ti treba dobro i glatko izbrijavanje.
Pozitivno je i što ne iritira kožu kao neke mašinice i precizan je.
I ja sam bio kupio, i zbog navedenog mi se nije bas dopao i prosledio sam ga dalje bratu, koji ga povremeno koristi.

I ja sam bio kupio, i zbog navedenog mi se nije bas dopao i prosledio sam ga dalje bratu, koji ga povremeno koristi.
Nekada pomaže to "suvo" brijanje kada putuješ pogotovo,jer ne moraš da nosiš ništa sem toga. Često mi se ne kvasi ujutru,naročito zimi pa mi ovo dobro dođe, u principu za svakodnevni posao mi je ok.
I za trimovanje ko hoće onu "trodnevnu" da drži....
Ali kada treba da budeš perfektno obrijan, samo žilet.

Nekada pomaže to "suvo" brijanje kada putuješ pogotovo,jer ne moraš da nosiš ništa sem toga. Često mi se ne kvasi ujutru,naročito zimi pa mi ovo dobro dođe, u principu za svakodnevni posao mi je ok.
I za trimovanje ko hoće onu "trodnevnu" da drži....
Ali kada treba da budeš perfektno obrijan, samo žilet.
Pa umiješ li se bar ujutro? :D

To onaj sa 3 glave?

Drzi se zileta jer jedino trimer vredi kod njega ako imas bradu... mada moj Filips ima jedno 6-7 godina pa mozda i to utice na njegov rad.
Ne, sa jednom.

1000030331.webp
1000030332.png

Back