zanima me dali može phenom II 550 x2 da radi na foxconn 560a ploču. Hteo bih da upgrejdujem komp. Na netu nema nista konkretno pa me interesuju lićna iskustva.
unapred hvala.

unapred hvala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi da moze flashom BIOS-a...
Ali,najbolje pogledaj na maticnom sajtu...![]()
to je AM2 ploca znaci ne moze updatom biosa jer novi 45 nm Phenom II procesori rade na AM2+ i AM3 plocama. Znaci moras kupiti novu plocu.
Ako kupujes novu preporucujem ti
Asus M3A78-CM ako ti je ok da koristis DDR2 memoriju.
Ali moja ploča je AM2/AM2+ i proverio sam na sajtu. Podržava phenom procesore do 1.8 GHz pa čak i phenom X4 procesore. E sad phenom II su novi procesori a možda nisu ubačeni na tom sajtu. Mislim ako moja ploča podržava phenom X4 što nebi mogla phenom II x2 550 jer je on potpuno AM2/AM3 kompatabilan. Mene zanima lično iskustvo. dali je neko ugradio phenom II na 560 čipset.
Ali moja ploča je AM2/AM2+ i proverio sam na sajtu. Podržava phenom procesore do 1.8 GHz pa čak i phenom X4 procesore. E sad phenom II su novi procesori a možda nisu ubačeni na tom sajtu. Mislim ako moja ploča podržava phenom X4 što nebi mogla phenom II x2 550 jer je on potpuno AM2/AM3 kompatabilan. Mene zanima lično iskustvo. dali je neko ugradio phenom II na 560 čipset.