Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gryphon:Da li je neko jos naisao na devojku koja pushi i peva u isto vreme?
.
Pa usta naravno, sta ti mozes da pevas sa jos necim?zelenooka:Pa koji deo tela joj peva? :-D
Ako su joj usta zauzeta?
Pa bilo mi cudno zato sto sam se prvi put susreo sa takvom pojavomgeisha:a, sto je to tako cudno? :shock:
Gryphon:Pa usta naravno, sta ti mozes da pevas sa jos necim?
Znaci osim sinketa niko ne zna o cemu pricam....Psihologue:Objasni to pevanje i kakvo pushenje.
Pa normalno da joj je ruzan meni se ne bi digo.zelenooka:Mora da ima mnogo lep glas kad peva sa punim ustima.
U "Alisa u zemjli cuda" ona stonoga na pecurci pusi i peva,a mislim da je zensko,tako da-nista cudno.Gryphon:Da li je neko jos naisao na devojku koja pushi i peva u isto vreme?
Ja jesam i ostao sam u cudu.
Care!frozen1982.:U "Alisa u zemjli cuda" ona stonoga na pecurci pusi i peva,a mislim da je zensko,tako da-nista cudno.
Znaci i ti si upoznat sa time.frozen1982.:U "Alisa u zemjli cuda" ona stonoga na pecurci pusi i peva,a mislim da je zensko,tako da-nista cudno.
Gryphon:Znaci i ti si upoznat sa time.
E pa vidis ja nisam tu knjigu citao pazljivo i odmah sam se pogubio.
Meni nick iz te knjige.Hiper:htedoh to reći Griphonu, u vezi sa Alisom koja luta zemljom čuda...
E pa vidis,da si cito pazljivo znao bi mnogo vise o sexu.Gryphon:Znaci i ti si upoznat sa time.
E pa vidis ja nisam tu knjigu citao pazljivo i odmah sam se pogubio.
Pa sta sad treba da te pitam da bih dobio odgovorfrozen1982.:E pa vidis,da si cito pazljivo znao bi mnogo vise o sexu.
Ajd sad ozbiljno,moze to i kod prirodnih al ako ispunjava 2 uslova.
Gryphon:Pa bilo mi cudno zato sto sam se prvi put susreo sa takvom pojavom
a niko mi nije rekao ranije.
To ti je isto kao i prvi put kad sam video golu devojku pa sam mislio da se
posekla izmedju nogu![]()